Magyar szinkronnal is megnézhető Terence Hill búcsúbeszéde

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Istvan Bajzat -
szinkron búcsú Bud Spencer Terence Hill Újréti László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy bunyós halála után mindenki búcsút vett tőle, de mégis a legmeghatóbb Terence Hill elköszönése volt. Már feliratosan is megérintette a magyar rajongókat, mostantól viszont hallható magyar szinkronnal is.

86 évesen hunyt el Bud Spencer. Az olasz színész temetését Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol Terence Hill egy szívszorító beszédben idézte fel legszebb pillanataikat.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Istvan Bajzat

A megható búcsúbeszédet korábban csak feliratosan láthatták a magyar rajongók, de mostanra elkészítették annak szinkronizált változatát is. Hill magyar hangját ráadásul az az Újréti László szolgáltatja, aki az évek során a legtöbbször - szám szerint harmincötször - szinkronizálta az olasz színészt. Terence Hill egyébként is könnyfakasztó beszéde így talán még meghatóbb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.