Fésűs Nelly kemény időszakon megy keresztül

Forrás: TV2 -
műtét színésznő Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően sokat dolgozik Fésűs Nelly az idei nyáron. Alig tudott pár napot pihenni a Balatonon. Nem csoda, ha fáradt és kimerült, ráadásul ezt még tetőzi, hogy 13 éves kislánya nemrég ismét kórházba került.

"Az elmúlt héten reggel 8-tól olykor este 10-ig forgattam. Aktívan részt kellett vennem egész nap, hiszen az Ezek a megőrültekben adásait vettük fel. A hatalmas hőségben csúsztunk-másztunk, ugráltunk. Fizikailag is rendesen elfáradtam. Majd az utolsó forgatási napról egyenesen Tokajba mentem fellépni, az Omega musicalbe. Másnap Kisvárdán volt előadás és harmadnap Tatabányán" - mesélte Fésűs Nelly, akinek mostanság

nem sok ideje van a pihenésre.

Forrás: TV2

Nelly helyzetét az is nehezíti, hogy 13 éves kislánya, Csenge kórházba került, mivel eltávolították a bokájából a májusban beültetett csavarokat, miután balesetet szenvedett. A kislány akkor hamar felépült, így aggodalomra semmi ok: ez a műtét már meg sem kottyan neki - számolt be a Blikk.

Még kába de már csavartalan #műtét #láb #fájneki #mylove

Fésűs Nelly (@fnellyke) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.