Cseh Laci felesége: “Nem mondhatok mást, mint hogy megnyeri”

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
Cseh László Rio olimpia RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Laci kedden hajnali fél négykor áll a rajtkőre, felesége otthon a tévé előtt ülve izgul majd a férjéért. Nagyon erős lesz a mezőny, de ennek ellenére mindenki abban bízik, hogy sikerül megszereznie az aranyat.

Az elmúlt években Cseh Laci sikert sikerre halmoz, de a kétszáz pillangón nagyon erős lesz a mezőny: rajthoz áll a 18-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps is, valamint a dél-afrikai Chad Le Clos. Ennek ellenére a felesége úgy gondolja, Laci megnyeri ezt a versenyszámot.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

„Feleségként nem mondhatok mást, mint hogy megnyeri a kétszáz pillangó döntőjét.

Kiutazás előtt egy picit feszült volt, de mégiscsak jóval nyugodtabbnak láttam, mint az előző olimpiák előtt. Telefonon beszélünk egymással, érzem a hangján, hogy jól van, de mielőtt a rajtkőre lép, már csak a feladatára koncentrál, akkor már csak a győzelem lebeg a szeme előtt. Tudja, hogy itthon minden rendben van, a tévé előtt szurkolok neki" - mondta Cseh Laci kedvese, Dia a Borsnak.

Hozzátette, a bejáratott szokásait elvégzi Laci, így ezeken nem fog múlni az eslő hely. "A bejáratott szokásait nem akartam összezavarni, úgy is megvan neki a saját hóbortja. A versenyekre mindig lenyírja a haját. Mivel most is kopaszra borotvált, úgyhogy ezen nem fog múlni semmi!" - mondta az úszó kedvese.

Cseh László az esküvőjén Forrás: Facebook/ Cseh László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.