Nem lélegezhet fel Lajcsi: még mindig vizsgálódnak a rendőrök

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos rendőrség nyomozás Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem zárult le még Lagzi Lajcsi ügye, továbbra is nyomoznak a rendőrök. Az erről szóló levelet a napokban kapta meg a mulatós zenész.

Szabadlábra helyezése óta sincs nyugta Lagzi Lajcsinak, aki más ügyek miatt is sokszor került a figyelem középpontjába. Meggyanúsították gyerekveréssel, de kiderült, hogy ellene nem folyik eljárás a bántalmazás miatt. Meg is fenyegették már a mulatóst állítása szerint, most pedig a rendőrségtől kapott levelet a nyomozás állásáról.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kiderült, hogy

december 18-ig meghosszabbították a vizsgálódást,

így még egy jó darabig nem lesz nyugta Galambos Lajosnak. Azt írták, hogy további elkövetők felkutatása is zajlik. "Feltételezem, hogy ha minden összeállt volna, bizonyítékok garmada állna a rendelkezésükre, vagy legalább sikerült volna azt megállapítani, hogy egyáltalán mekkora kárt is okoztam, akkor nem hosszabbították volna meg a nyomozást majdnem fél évvel" - mondta Lajcsi a Blikknek.

A zenész nem örül annak, hogy az ügye még nincs lezárva, de ő tudja, hogy ártatlan. "Ezt az elrabolt időszakot soha senki nem fogja visszaadni nekünk. De azt megígérhetem, amikor bebizonyosodik, hogy jogtalanul jártak el velem szemben, a jogászaim be fogják nyújtani a számlát, és elvárom, hogy bocsánatot kérjenek " - szögezte le a mulatóskirály.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.