Sérülésnyomokat rejteget Johnny Depp felesége

Forrás: AFP/Patrick Hamilton -
seb válás Amber Heard sérülés Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő éppen válófélben van, ügyük pedig nem a nyilvánosság kizárásával zajlik. Amber Heard igyekszik olyan keveset mutatkozni, amilyen keveset csak lehet, ám legutóbb lencsevégre kapták a reptéren, ráadásul csúnya sérülésekkel a kezén.

Amber Heard és Johnny Depp válását igen nagy botrány kíséri. Már önmagában az is meglepetést okozott, hogy a sztárpár rövid együttlét után külön utakon folytatná, de azok a híresztelések, amik azóta napvilágot láttak még nagyobb botrányt keltettek.

Forrás: AFP/Patrick Hamilton

Amber Heard azt állítja, Johnny Depp erőszakosan viselkedett vele, ezért is adta be a válókeresetet. Nem is rég pedig előkerült egy rejtélyes videó, amin Johnny Depp részegen őrjöng. Minden bizonnyal a színésznőt is megviselik azok a dolgok, amik a kapcsolatukról hétről hétre a nyilvánosság elé kerülnek, ez látható is volt rajta, amikor megérkezett a Los Angeles-i repülőtérre. Bárhogy is próbálta, nem tudta eltakarni a karján éktelenkedő vörös foltokat, amikről nem tudni, milyen körülmények között szerezte. Akkor nem beszélt az újságírókkal az ominózus videóról, de később kiadott nyilatkozatában tagadja, hogy ő szivárogtatta volna ki a felvételt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.