Nagyon különleges emberrel randizott Muri Enikő

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Muri Enikő randi apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikőről tudjuk, hogy szingli, hiszen az esküvő előtt ment tönkre a kapcsolata párjával, így az sem meglepő, hogy randizik. Az viszont már igen, hogy kivel!

Muri Enikő és párja néhány hónappal ezelőtt vallották be, hogy külön utakon folytatják az életüket. Az énekesnő volt az, aki úgy döntött, nem bírja tovább, egy hosszú hétvége előtt vallotta be a párjának, neki ez nem megy. Azóta is szingli, és a minap megosztotta rajongóival, hogy randija volt. Az énekesnő a Facebook-oldalán mesélte el estéjének történetét, amiben az a legmeghökkentőbb, hogy kivel töltötte el!

Egy hét alatt ment tönkre Muri Enikő kapcsolata?

Muri Enikő mindössze néhány nappal egy párkapcsolatáról tett nyilatkozata után jelentette be a hírt, miszerint szakítottak vőlegényével. Mi romlott el ilyen gyorsan? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.