Zámbó Jimmy édesanyja megtörte a csendet: így él a fia halála után

édesanya Zámbó Jimmy család énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a magyar énekes 15 éve nincs közöttünk, a családja szívében még ma is él az emléke. Jimmy édesanyja negyven éve él pacemakerrel, emellett számos életmentő műtétet hajtottak végre rajta. 

A 90 éves Anna néni lányával, Zámbó Mariettával érkezett a Mokka stúdiójába. A beszélgetés különlegessége, hogy

Jimmy édesanyja ez előtt soha nem adott élő televíziós interjút.

Beszélt arról, hogyan telik egy napja, valamint azt is elmesélte, hogy gyermekei hogyan gondoskodnak róla az otthonában. Elmondta, miként tölti mindennapjait: számára a Szentírás olvasása a legfontosabb, azon kívül virágokat nevelget és néha napján még gyermekei és unokái kedvenc ételeit is elkészíti.

Nagy Star Academy rajongó az idős hölgy, kedvence pedig nem más mint Kelemen Laci. Szerinte gyönyörű hangja van a fiatal tehetségnek. Szívesen hallgatja és egyetlen adást sem hagyna ki.

Tolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és párja megmutatták első "gyereküket"http://www.life.hu/sztarok/20160922-liptai-claudia-megmutatta-szerelmevel-kozos-elogyerekuket-pataki-adammal-kozos-konyvet-adnak-ki.htmlLiptai Claudia tényleg nem pihen! A várandós kismama gőzerővel dolgozik a Sztárban sztár című produkcióban, emellett még akadt ideje megvalósítani az egyik legnagyobb álmát is, amit most a Facebook-oldalán mutatott meg a követőinek. Megjelent szerelmével közös könyve, ami szerinte olyan, mint egy "előgyerek". TV + SztárokOrigoNyilvános Angelina Jolie és Brad Pitt válókeresete: Íme!http://www.life.hu/sztarok/20160921-a-sztarpar-dokumentumait-barki-elolvashatja.htmlBombaként robbant a hír, hogy Jolie és Pitt válnak. A színésznő ügyvédje tegnap meg is erősítette a hírt, és most a válókereset is nyilvánosságra került, rajta Angelina kézjegyével.TV + Sztárok--Baukó Éva kiakadt! Kiosztotta a Való Világ 8 szereplőit- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-bauko-evanak-megvan-a-velemenye-a-lanyokrol.htmlAz egykori villalakó nem adta fel véleményének kinyilvánítását, mert egy velős poszt után még egy "erkölcstan videót" is tett fel a témáról. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kőkeményen beszólt Győzikénekhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-sebestyen-balazs-kokemenyen-beszolt-gyozikenek-a-belevalo-vilagrol-is-beszelt.htmlSebestyén Balázs nem fogta vissza magát, amikor reggeli rádiós műsorában szóba került Gáspár Győző. TV + Sztárok--Döbbenet! 73 éves nőt szeret a gyönyörű színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160920-73-eves-szinesznot-szeret-sarah-paulson.htmlAz Amerikai Horror Story sztárja, Sarah Paulson élő adásban vallotta be kolléganője iránt táplált érzéseit! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.