Tolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"

Forrás: Tolvai Reni -
párkapcsolat szerelem Tolvai Reni Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. 

Gondoltad az elején, hogy ez ilyen sokáig fog tartani?

Ez az első komoly kapcsolatom, mivel az előzőek rövid távúak voltak, és érzelmekben sem voltak hasonlóak. A Megasztár alatt ismertük meg egymást, ami rengeteg elfoglaltsággal és feladattal járt, jó barátok lettünk, összehozott minket az, hogy egyikünk sem Magyarországon nőtt fel. Már az elején nagyon tetszettünk egymásnak, és ott volt a szikra, viszont kevés időnk volt megismerni egymást a verseny közben.

Mikor a Megasztárnak vége lett, akkor jöttünk rá arra, hogy nagyon hiányzunk egymásnak.

Addig nem is fogtuk fel, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Ma is öröm rágondolni, hogy ennyi éve együtt vagyunk.

Hivatalosan mióta vagytok egy pár?

Hat éve. Úristen (nevet), büszke vagyok rá, hogy kitartunk egymás mellett.

Már az elején is komoly volt ez a dolog? Ilyenkor a nő vagy a férfi oldaláról valaki mindig kicsit többet lát bele...

Nem gondolkoztunk ezen, csak sodródtunk az árral, és szerettük egymást. Hittem az érzéseimnek, hiszen eddig még senki iránt nem éreztem ilyet.

Mivel egy szakmában dolgoztok, nincs köztetek rivalizálás?

Soha nem éreztem ezt, sőt bátran kijelenthetem, hogy Andris részéről sem volt sohasem. Mindig segítjük egymást szakmailag: amikor én vagy Andris elérünk valamit, vagy adódik egy új lehetőség, akkor húzzuk egymást magunk után, hiszen akkor vagyunk boldogok, ha mindketten jól teljesítünk szakmailag is. Maximálisan segítjük egymást a munkában, hiszen ezzel is erősítjük a köztünk lévő köteléket.

Forrás: Tolvai Reni

Mi köt össze titeket ennyire?

Szerintem a megértés, és hogy szabadságot engedünk a másiknak.

Sokat segít még, hogy ugyanazzal foglalkozunk, így nincs abból feszültség, ha sok lány és fiú van körülöttünk.

Gondolok itt például arra, ha a párom koncertjein sok lány odamegy hozzá fotózkodni, beszélgetni. Mi nem csinálunk problémát ebből, mert ez normális. A bizalom nagyon fontos.

Ez ki is van zárva nálatok?

Abszolút. Szóra sem méltatjuk az ilyen szituációkat. Ha esetleg olyan fiúval lennék, aki nem zenész, akkor sok konfliktusom lenne ebből a dologból. Így nagyon nehéz lehet élni, főleg előadóművészként.

Forrás: Tolvai Reni

Mi igaz abból, hogy ti úgymond "olaszos kapcsolatban" éltek? Gondolok itt arra, amikor a szomszédok szerint sokat kiabáltok egymással...

Az a cikk azért jelent meg, mert a szomszéd néni összekevert minket egy másik lakással. Konkrétan a felettünk lévő család csinálta a dolgot, amit később összemostak velünk.

Egyébként mennyire gyakoriak nálatok a veszekedések?

Véleményem szerint nem veszekszünk többet, mint más párok. Persze vannak kisebb viták, de azok hol nincsenek?!

Van olyan negatív tulajdonságotok, amit le kellett vetkőzni a kapcsolat kedvéért?

A büszkeséget mindkettőnknek le kellett kicsit vetkőznünk, emellett nehezen engedünk a dolgokból.

Forrás: Tolvai Reni

Nem vagyunk nagy rendmániásak, és mindig sietünk valahova. Korábban kisebb káosz alakult ki ebből, ami meg is látszott a lakáson. Amikor például hazaértünk, akkor nem hajtogattuk be a ruhákat a szekrénybe, hanem oda raktuk le, ahová éppen sikerült. Ez mára szerencsére nem így működik.

Mik a jövőbeli terveitek? Házasság vagy gyerek szóba került már?

Nagyon szeretnénk elmenni egy hosszabb nyaralásra a jövőben. Gyereken még nem tudok gondolkozni, hiszen úgy érzem, hogy még én is gyerek vagyok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.