Tóth Gabi: "Szeretem Tibit, rettegek attól, hogy elveszíthetem"

Fotó: TÜTÜ -
Tóth Gabi X-Faktor 2016 szerelem Trap kapitány kapcsolat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az X-Faktor elindulásával Tóth Gabi ismét sok fiatalemberrel találkozik, akik így vagy úgy megpróbálják őt meggyőzni tehetségükről, párja, a szintén a tehetségkutatóban felbukkant Molnár Tibi, azaz Trap kapitány mégsem féltékeny. Az énekesnő azonban arról beszélt, néha fél, hogy elveszíti párját.

"Tibinek olyan erős kisugárzása van, hogy ragadnak rá a nők. Korábban minden párkapcsolatomban rám voltak féltékenyek, de most néha bennem jön elő a féltékenység érzése. Szeretem Tibit, neki adtam a szívem, és néha éppen ezért rettegek attól, hogy elveszíthetem. Úgy érzem, megtaláltam az embert, akivel leélném az életem, és semmiképp nem szeretném elveszíteni!" – mondta Gabi a Blikknek.

"Tibivel mindketten tisztában vagyunk azzal, mivel jár ez a szakma, és akárcsak nekem, neki is megvannak a rajongói, akiket megfelelően tud kezelni. Persze néha rá kell játszani: incselkedni kicsit a pasikkal, csajokkal, de ez a show része. Soha nincs köztünk kétely, ha mégis, akkor is viccelődünk azon, milyen kacéran nézett a másikra az adott fiú vagy lány" - tette hozzá.

Fotó: TÜTÜ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.