Félti vagyonát a házasságtól Amerika leggazdagabb nője

Forrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, SCG, UA, RU, SK/ Northfoto/H16 -
Oprah Winfrey talkshow házasság eljegyzés vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oprah Winfrey Amerika egyik leggazdagabb és legmegbecsültebb híressége. Talkshow-jával és legendás jótékonykodásaival kivívta a fél világ tiszteletét. Ami pedig az anyagi helyzetét illeti, mondjuk úgy, ha még 6 élete lenne sem kellene többé dolgoznia, akkora vagyona van a hírességnek. Nem csoda hát, hogy így félti....

A talkshow királynőről és párjáról, Stedman Grahamről az a hír röppent fel, hogy végre 30 év után kimondták a boldogító igent. Oprah viszont Twitter oldalán cáfolta az állításokat:

"Barátok és rokonok hívtak fel, hogy gratuláljanak, vagy vérig sértődtek, amiért őket nem hívtam meg! Persze hogy nem, kamu az egész!"- írta közösségi oldalára a híresség.

A hírek a hatalmas esküvő mellett több millió dolláros nászútról is szóltak, ám

a 62 éves sztárnak esze ágában sincs beköttetnie a fejét, dacára annak, hogy 1986 óta egy párt alkotnak szerelmével.

A rossznyelvek szerint Winfrey kisasszony azért nem hajlandó a frigyre mert félti óriási vagyonát és még véletlenül sem akar osztozni egy esetleges válás esetén.- írja Best Magazin.

Oprah Winfrey és párja Forrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, SCG, UA, RU, SK/ Northfoto/H16

Bár eljegyzés már többször is volt, az esküvő úgy tűnik a fent említett okok miatt sosem fog bekövetkezni.

"Amikor először volt a lánykérés elszontyolodtam. Szerettem őt, de arra gondoltam: most tényleg férjhez kell mennem? Rájöttem, hogy nem akarok feleség lenni. Kialakítottam magamnak egy életet és attól féltem, nem élhetnék tovább ugyanúgy. A kapcsolatunk Stedmannel nagyon nem szokványos,

nem férne bele egy házasság szűk kereteibe.

Biztos vagyok benne, hogy ha férj és feleség lettünk volna, már rég nem lennénk együtt."- jegyezte meg Oprah.

Még legendás barátnője, Tina Turner is próbálta rávenni a házzaságkötésre, mikor ő is hasonlóképpen hosszú idő után kimondta az igent párjának, ám ez sem hatotta meg a celebet.

"Boldog vadházasságban élünk, minek ezt egy papírral elronatni? Főleg ennyi idő után!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.