Szakított az X-Factor két sztárja, Chloe-Jasmine Whichello és Stevi Ritchie

Forrás: AFP -
szakítás X-Factor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónap házasság után véget ért a két zenész nagy szerelme. 

Júiusban, egy mesés ceremónián fogadott egymásnak örök hűséget Chloe-Jasmine Whichello és Stevi Ritchie, ám a románc nem tartott sokáig. A pár ugyanis hétfőn bejelentette: itt a vége, és inkább külön folytatják.

Forrás: AFP

A The Sun magazin szerint az i-re az tette fel a pontot, hogy a 25 éves lány, Chloe nem jelent meg kedvese 36. születésnapján. Sőt, meg sem indokolta, miért nem volt ott a buliban, utána pedig napokig nem vette fel a telefont, és nem válaszolt párja üzeneteire sem. A srác a szakítás óta teljesen maga alatt van, Instagram-oldalát romantikus idézetekkel árasztja el.

Stevi és Chloe 2014-ben, az X-Factorban találkoztak először, itt csókolóztak is, miközben a lánynak még másvalaki volt a barátja. Szexuális életükre nem lehetett panasz, Stevi ugyanis tavaly azt nyilatkozta, a szex közöttük mágikus. Hát, úgy fest, ez nem volt elég...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.