Lindsay Lohan újra lecsapott: üzlettársával kavar a színésznő

Forrás: Instagram/Lindsaylohan -
Lindsay Lohan párkapcsolat sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan listájára újabb úriember került: ő a színésznő üzleti partnere, Dennis Papageorgiou, akivel a sztár mostanában ideje nagy részét tölti. 

Lindsay Lohan szerelmi életének újabb fejezete kezdődött meg, miután nyár végén otthagytabrutális és agresszív vőlegényét. A színésznőt és üzleti partnerét az athéni Bouzoukia klubban kapták lencsevégre, méghozzá félreérthetetlen helyzetben - a róluk készült képet itt megnézheted.

Forrás: Instagram/Lindsaylohan

A színésznő az Instagram oldalán azonban azt írta rajongóinak: "Dennis nem a barátom, hanem az üzlettársam és jó ismerősöm." A pár ugyanis együtt nyitotta meg péntek este Lindsay éjszakai mulatóját, a Lindsay Lohan Nightclub-ot Athénban, a megnyitó a színésznő szerint remekül sikerült.

Kíváncsian várjuk, bejön -e Lindsay-nek az új üzl. De nem ő az egyetlen híresség, aki több lábon áll: korábban már írtunk olyan luxuséttermekről, amiket hírességek üzemeltetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.