Kristen Stewart és barátnője St. Vincent csókolóztak vacsora közben

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jedu -
csók Kristen Stewart szerelem st. vincent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romantikus vacsorán kapták lencsevégre az Alkonyat-filmek sztárját a barátnőjével. Kristen Stewartról egy jó ideje pletykálják, hogy egy amerikai énekesnővel randizik, ez most bizonyosságot nyert!

Mióta átpártolt a lányokhoz Kristen Stewart, több barátnőt is felemésztett már. Mindenki elfogadta, hogy a színésznő leszbikus, és nemváltó műtétet is tervezget. Annak ellenére, hogy egy igazi világsztár lett az Alkonyat-filmeknek hála, ő szereti titokban tartani barátnői kilétét. Természetesen sokáig nem tud elbújni a nyilvánosság elől, most sem sikerült.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jedu

Régóta rebesgették már, hogy Kristen Stewart újra szerelmes, és azt is tudni vélték, hogy kibe. Cara Delevigne, a világhírű modell exébe, aki egy 34 éves amerikai énekesnő, St. Vincent.

A párost néhány nappal ezelőtt kapták lencsevégre, ráadásul félreérthetetlen pozícióban.

Romantikus vacsorájuk közben ugyanis jó pár csókot is váltottak. Ezzel bizonyosságot nyert, hogy egy párt alkotnak, ugyan még néhány hónappal ezelőtt egy másik lánnyal hozták hírbe: akkor arról írtak, hogy Katy Perry személyi asszisztensével ápol romantikus kapcsolatot.

Hamarabb véget ér a Star Academy: ez lesz helyettehttp://www.life.hu/sztarok/20161018-hamarabb-veget-er-a-star-academy-filmek-lesznek-helyette.htmlNagy durranásként indult a Star Academy, ami egy teljesen új formátumot próbált bevezetni a tehetségkutatók világában. A műsor azonban nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, előbb a napi összefoglalókat állították le, később pedig kiderült, hamarabb véget ér a verseny.TV + SztárokOrigoHisztiroham tört Evelinre a párbaj után: így még nem láthattad! http://www.life.hu/sztarok/20161018-evelin-kiborult-igy-uvoltott-tarsaival-zseri-a-kiesese-utan-durva-video.htmlEvelin nem tudta elviselni, hogy a ValóVilág Powered by Big Brother legutóbbi párbajáról nem Zseraldin, hanem Mici tért vissza. TV + Sztárok--Őrjöngött a stúdióban a Tv2 sztárjának kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20161018-apati-bence-megserult-a-forgatas-kozben-igy-kialtott-a-parja-vele-musor-kozben.htmlA Drágám, add az életed! első napján Apáti Bence nagyon odatette magát, melyet a kedvese sem hagyott szó nélkül. TV + Sztárok--Nem titkolózik tovább Zsidró: “Egy párt alkotunk Katával”http://www.life.hu/sztarok/20161018-zsidro-tamas-bevallotta-hogy-dobo-kataval-egy-part-alkotnak.htmlNem tudták titokban tartani kapcsolatukat: Zsidró Tamás és Dobó Kata szerelmét leleplezték, ennek ellenére még néhány napig nem nyilatkoztak egymásról. A mesterfodrász azonban megtörte a csendet és bevallotta, tényleg együtt vannak.TV + Sztárok--Szőke András édesanyja alkoholista volthttp://www.life.hu/sztarok/20161018-szoke-andras-edesanyja-alkoholista-volt-megrendito-csaladi-titokrol-vallott-a-szinesz.htmlNem sokszor fordul elő, hogy a színész a magánéletéről vall, ám ezúttal kivételt tett. Szőke András egy fájdalmas titkot árult el családjáról: édesanyja alkoholista volt. TV + Sztárok--Megmutatta új pasiját Hilary Duff: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-hilary-duff-uj-pasija-a-sajat-edzojevel-szurte-ossze-a-levet-a-sztar-foto.htmlA dögös színésznő két évvel a férjével való szakítása után most újból szerelmes, méghozzá a saját személyi edzőjébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.