Jim Carrey visszautasítja a Cathriona White öngyilkosságával kapcsolatos vádakat

Forrás: AFP -
Cathriona White vád Jim Carrey öngyilkosság bíróság dokumentum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jim Carrey élete egykori barátnőjének öngyilkossága óta teljesen felfordult. Cathriona White édesanyja és férje is pereli a színészt, többféle váddal is: egyrészt azzal gyanúsítják, hogy nemi betegségeket adott át a nőnek, másrészt azzal, hogy ő szerezte be azokat a gyógyszereket, amikkel öngyilkosságot követett el Cathriona. Ezúttal Jim Carrey mondta el a történteket az ő oldaláról.

Két komoly váddal is szembe kell néznie Jim Carrynek. Halott barátnője édesanyja azzal gyanúsítja őt, hogy több nemi betegséget is átadott Cathriona White-nak, valamint azzal, hogy a színész biztosította azokat a vényköteles gyógyszereket a lány számára, amivel öngyilkosságot követett el. Jim Carrey elutasítja ezeket a vádakat egy nemrég kikerült bírósági dokumentumban, amelyben hosszasan taglalja a színész Cathrionához fűződő viszonyát.

Forrás: AFP

A nyilatkozatból kiderült, hogy a színész és a nő kapcsolata viharos volt, de csak érzelmi értelemben. Sok jó és rossz időszakon voltak túl, de mindezek ellenére szerették egymást. Carry hevesen tagadta azokat a vádakat, miszerint több nemi betegséget is átadott a nőnek. "Normális esetben Cat nagyon kedves nő volt, de

ha mellőzöttnek érezte magát, akkor hajlamos volt borzalmas történeteket kitalálni,

hogy bosszút álljon" - olvasható a színész nyilatkozatában. "Annak ellenére, hogy nem túl szép véget ért a kapcsolatunk, Cat és én úgy döntöttünk, továbbra is találkozunk. Ennek az eredménye még 10 csodás hónap volt együtt, ami a legszebb kapcsolat volt valaha az életemben" - állítja Carrey. A dokumentumból az derül ki, hogy a nő anyja Brigid Sweetman, és férje egy szégyentelen pénzhajhász. Állítólag Brigid arra kérte a színészt még 2015-ben, hogy vásároljon neki egy házat, amit Carrey visszautasított.

Forrás: Alliance

Ő és Cathtriona végül úgy döntöttek, hogy szakítanak. A nő elköltözött, ekkor tűntek el Carrey gyógyszerei, amiket hátfájdalmára szedett akkoriban. A dokumentum azzal végződik, hogyan élte meg Carrey egykori barátnője öngyilkosságát.

"Tragikus és pusztító, de az ő döntése volt.

Megcáfolhatatlan bizonyítékok támasztják elő, hogy Cathriona ellopta a vényköteles gyógyszereket és öngyilkosság szándékával szedte be őket" - olvasható az iratban, amihez csatolták a nő búcsúlevelét is. Abban nem tett említést a nemi betegségekről a nő, bár az anyja állítja, ezért követett el öngyilkosságot - írja a Mirror.

Marsi Anikó magánéleti titkairól vallott http://www.life.hu/sztarok/20161019-marsi-aniko-titkairol-meselt-joshi-bharatnak.htmlMarsi Anikó 7 évnyi kihagyás után tért vissza nemrég újra a képernyőre, így egészen sokáig sem róla sem a magánéletéről nem tudhattunk semmit. A műsorvezető azonban nem titkolózik, Joshi Bharatnak őszintén vallott eddig soha nem hallott titkairól, apukája elvesztéséről és a gyereknevelésről. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVV Gina könnyek között fedte fel családi tragédiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-gina-szornyu-tragediajarol-meselt.htmlVV Lóri váratlan távozása után VV Gina vette át a helyét a játékban. Egy összeszokott csapatba érkezett a fiatal lány, és egyelőre még nem találja a helyét a többiek között. Tivynek elmesélte, miért nem tud nyitni a többiek felé. Szörnyű tragédiáról vallott a lány. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián elherdálta apja örökségét - 80 millió forintot tapsolt el Jimmy fiahttp://www.life.hu/sztarok/20161019-zambo-krisztian-elherdalta-80-millios-orokseget-alberletben-el.htmlZámbó Krisztián 2013-ban a Frizbiben mesélt arról, hogy édesapja tetemes örökségéből már egy forint sincs- elvették autóját, jelzálog van a házán. TV + Sztárok--Müller Attila és párja, Larion Zoé nem szeretnének gyerekethttp://www.life.hu/sztarok/20161019-muller-attila-egyelore-nem-tervez-gyereket.htmlMüller Attila és felesége, Larion Zoé a Life.hu riporterének adott interjúban elmondták, egyelőre nem szeretnének gyereket. Szerintük olyan életet élnek, amibe nem fér bele egy kisbaba. TV + SztárokOrigoOrális szex a villában: Mici rárabolt Krisztián harcsájára (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161019-valovilag-mici-es-krisztian-oralis-szexe-a-villaban.htmlVV Krisztián már adásokkal korábban megpróbálta rávenni Micit, hogy ne csak kézzel, hanem szájjal is kényeztesse a férfiasságát, de a lány mindaddig, amíg nem tért vissza a párbajról, visszafogta magát. Még a felénél sem jár a műsor, de soha ennyi pár nem pettingelt a villában, mint az idei szériában. TV + SztárokOrigoNaná, hogy megint bikiniben szelfizik Liz Hurleyhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-liz-hurley-szineszno-bikiniben-szelfizik.htmlLiz Hurley még nem unja a bikinis szelfiket. Miért is tenné: 51 éves, és a teste egyszerűen fantasztikus. Mutatjuk is, hogy mennyire! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.