Egyre zűrösebbnek tűnik Varga Viktor szerelmi élete

Forrás: Facebook/Mokka -
Garami Gábor szerelem Varga Viktor szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt intim fotók jelentek meg Varga Viktorról és egy lányról. Az énekes azt állította, augusztus vége felé randizott Lillával, de nem lett kapcsolat közöttük. A lány szerint Viktor hazudik. 

Az énekes egyébként a hét elején adott interjút Garami Gábornak. Elmondta, már nem szingli.

Forrás: Facebook/Mokka

"Visszataláltam ehhez a hatalmas amplitúdóhoz, egy nő segítségével, nyilvánvalóan. Mert hát mi más a férfi életében a legboldogabb dolog, ahogyan a nő éle­tében pedig a férfi. Egymás megtalálása, a társra találás" – fogalmazott, ám kiderült, nem Lilláról beszélt, aki azonban kitálalt a Borsnak:

"Szeptember 11-én ismerkedtem meg Viktorral, ami akárhogyan nézem, nem augusztus közepe. Nem mondott igazat! Nem alkotunk egy párt, és nem is fogunk, de fáj, hogy ha már kiderült, mi volt köztünk, hazudott rólam. Valóban a Gozsdu udvarban ismerkedtünk meg, hostessként dolgozom ott. Mindig nagyon kedves, figyelmes volt velem. Tudta, mikor dolgozom, néha váratlanul betoppant, hogy meglepjen. Még a születésnapját is megünnepeltük együtt!" – fakadt ki a lány, aki tudja, Viktornak más nő is van az éle­tében, ezért tagadta le őt.

"Nem én voltam neki az igazi, ahogyan ő sem nekem. Ezzel nincs is gond. Azzal viszont van, hogy úgy állítja be, mintha augusztusban egyszer találkoztunk volna! Gondolom, ki akarja magyarázni magát az új barátnője előtt, róla beszélt a Class FM-ben is!" – tette hozzá. Lilla elmondta, október elejéig randizgattak, akkor beszélték meg, hogy nem találkoznak többet. Jó viszonyban váltak el, de Viktor nyilatkozata miatt úgy tűnik, a barátságnak is vége.

Orális szex a villában: Mici rárabolt Krisztián harcsájára (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161019-valovilag-mici-es-krisztian-oralis-szexe-a-villaban.htmlVV Krisztián már adásokkal korábban megpróbálta rávenni Micit, hogy ne csak kézzel, hanem szájjal is kényeztesse a férfiasságát, de a lány mindaddig, amíg nem tért vissza a párbajról, visszafogta magát. Még a felénél sem jár a műsor, de soha ennyi pár nem pettingelt a villában, mint az idei szériában. TV + SztárokOrigoMűtött szívvel áll a futóverseny rajtjához Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20161008-majka-szivet-mutottek-most-futoversenyen-indul.htmlBár kétszer is műtötték a szívét ritmuszavar miatt, Majka elindul élete első futóversenyén. A műsorvezető fittnek érzi magát a komoly erőpróbához. TV + Sztárok--Nekimentek Friderikusznak - Kiverte a biztosítékot a televízióshttp://www.life.hu/sztarok/20161014-friderikusz-sandort-kritizalja-havas-henrik-puzser-robert-es-hajdu-peter.htmlÁll a bál a magyar hírességek Facebook-oldalán. Ezúttal Friderikusz Sándor vált céltáblává egy nyilatkozata következtében. Havas Henrik, Puzsér Róbert és Hajdú Péter nem tettek lakatot a szájukra és kifejtették véleményüket a tévés mondatai kapcsán. TV + Sztárok--Elveszítette a Rihanna ellen indított plágiumpert egy amerikai művészhttp://www.life.hu/sztarok/20161008-elveszitette-a-rihanna-ellen-inditott-plagiumpert-egy-amerikai-muvesz-james-clar.htmlElutasította a francia bíróság James Clar amerikai dizájner beadványát, amelyben plágiummal vádolta Rihannát.TV + Sztárok--Rubint Réka: "Mennyi könny, átvirrasztott éjszaka van mögöttünk" http://www.life.hu/sztarok/20161008-rubint-reka-es-schobert-norbi-lanyanak-laranak-a-lova-herceg-meggyogyult.htmlFacebookján adta hírül Rubint Réka, mennyire boldogok. Kislányuk, a nemrég születésnapos Laralova, Herceg meggyógyult. TV + Sztárok--ValóVilág8: Dina távozott a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag8-kiesoje-dina-daviddal-szemben.htmlDinának és Dávidnak kellett összecsapnia vasárnap este a ValóVilág stúdiójában. A visszafogottabb srác és a káromkodásaival minden eddigi villalakót überelő pultoslány meccséből a fiú került ki győztesen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.