Biztos, hogy nem ismered fel a 16 éves Kim Kardashiant

Forrás: Instagram/Rob Kardashian -
kim kardashian sztárok születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian a világ egyik legismertebb celebje, aki bizony átesett nem egy szépészeti beavatkozáson. A kétgyermekes anyuka a napokban ünnepelte 36. születésnapját, és szinte sokkoló, hogy mennyit változott nagyszabású, 16. szülinapja óta a külseje. 

A Photoshop és a popsiszelfik koronázatlan királynője rengeteget változott az elmúlt évtizedekben. Nemrég Kim weboldalára felkerült néhány fotó a celebmami 16. születésnapjáról, és meg kell hagyni, elég sokat alakult azóta Kanye West nejének külseje. Mondhatni szinte felismerhetetlen az akkori fotókon a celebnő - a képeket itt meg is nézheted.

Forrás: Instagram/Rob Kardashian

Kim 16. szülinapi bulija a szupermenő Cicada olasz étteremben volt Los Angelesben, és az apjától kapott ajándéka sem volt semmi. Azóta elhunyt édesapja, Rob Kardashian ugyanis azt mondta, nem akar a lányának kocsit venni, Kimet a szülinapján azonban mégis egy fehér sportautó várta.

Kim Kardashian is megadta a módját a bulinak: egy fekete, spagettipántos vintage ruhát választott a jeles alkalomra. Az arcán nagyon szembetűnő az idő múlása - sajnos sokkal jobban, mint kellene.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

A világsztár egyébként az utóbbi hetekben nem nagyon mutatta meg magát rajongóinak a közösségi oldalain, és szinte remeteként él néhány héttel ezelőtti kirablása óta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.