Ezért nem nézhette meg Solti Ádámot a szerelme

színpad szerep párkapcsolat színész Solti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ádám a Madách Színház környékére sem engedte a szeretteit, hiszen nagyon félt attól, hogy rosszul szerepel majd a Macskák című musicalben.

Dúl a szerelem a Barátok közt sztárja és menyasszonya között. A sztár egy közös tetoválást is csináltatott a nála 17 évvel fiatalabb barátnőjével. Ádám csuklójára a forever, azaz örökké, a lányéra pedig a love, azaz szeretet szó került. A sztár eddig minden premierjére elhívta a menyasszonyát, Bernadettet, ám a szombati előadástól eltiltotta őt - írja a Bors.

Forrás: Life.hu

"Borzasztóan izgultam, képtelen voltam megmutatni magam a szüleimnek. Azt szeretem, ha büszkék lehetnek rám. Gondoltam, lássanak akkor, amikor már profi leszek. Még a szerelmemnek se engedtem, hogy eljöjjön, nehogy lássa a halálra vált arcomat sztepp közben. De már nagyon sajnálom, mert jól sikerült!" - mondta Ádám a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.