műsorvezető Gáspár Laci Megasztár RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci jelenleg az X-faktor 25 év felettiek csapatának mentori szerepét látja el. Humorával és sajátos kifejezéseivel azonnal kivívta a nézők szimpátiáját. Vajon emiatt döntött úgy a csatorna, hogy a műsor után sem engedi el az énekes kezét?

Gáspár Laci saját bevallása szerint nem tud beszélni, mentortársai is sokszor csinálnak viccek megnyilvánulásaiból, saját kifejezéseiből.

A "menjél haza magandak more"

az egyik kedvenc kifejezése, amit már ByAlex is előszeretettel használ, vagy plakátra felirkálva mutogat. Az egyszerű, ám hihetetlenül teheséges énekes azonnal kivívta a nézők szimpátiáját mentori szerepében is. Talán emiatt döntött úgy a csatorna, hogy az X-Faktor végeztével sem szeretné elengedni Laci kezét?

Gáspár Laci Forrás: TV2

A Bors informátora szerint az egykori Megasztáros fogja vezetni a hamarosan induló Lipsync-battle című, éneklős-tátogós műsort.

"Lacit a beszólásai, humora nem csak a nézők között tette népszerűvé, a csatorna vezetése is nyitott arra, hogy újabb szerepkört kapjon. Az X-Faktort követően így műsorvezetőként bizonyíthat majd az "éneklős-tátogós" sho-műsorban, a Lipsync-battle-ben."

Csomor Csillával lesz még édesebb az élethttp://www.life.hu/sztarok/20161107-a-szineszno-is-csatlakozik-a-tv2-reality-showjaba.htmlEgy sikeres, csinos színésznővel bővül az Édes élet sztárcsapata. TV + Sztárok--8 milliárdot ért volna Mariah Carey házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20161107-valas-eseten-8-milliardot-kapott-volna-mariah-carey.htmlA popdíva házassági szerződése felfoghatatlan összegekről mesél. TV + Sztárok--VV Vivi becserkészte Somát?http://www.life.hu/sztarok/20161107-vv-vivi-szexi-tanccal-csabitotta-el-somat.htmlVV Vivi az első pillanattól kezdve odavan az ő szőke hercegéért, Somáért. A villa butuskáját az sem zavarja, hogy a fiú már menekül előle. Ezúttal mindent feltett egy lapra, hogy végre övé lehessen a szeretett férfi... TV + Sztárok--Ryan Phillippe 5 év együttélés után szakítotthttp://www.life.hu/sztarok/20161104-10-honappal-az-eljegyzes-utan-szakitott-a-sztarpar.htmlMár az eljegyzés is megvolt, mégis szakított Ryan Phillippe és kedvese, Paulina Slagter. TV + Sztárok--Harry herceg fülig szerelmes- mindenkit kicselezett kedvese miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161104-harry-herceg-kicselezte-a-lesifotosokat-hogy-szerelmevel-lehessen.htmlÚgy döntöttek, külön töltik a Halloweent, de végül Harry kedvese után szökött Torontóba, hogy együtt lehessenek. TV + Sztárok--Kulcsár Edinát kidobta szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20161104-kulcsar-edinat-kirakta-szerelme-meglepo-fordulat.htmlKulcsár Edina és szerelme néhány hónapja alkot egy párt, de állításuk szerint imádják egymást, és életük végéig terveznek. Ezúttal viszont Edina elvetette a sulykot, és Csuti kitette őt... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.