VV Mici állítólag egy bordélyházban is szerencsét próbált a villa előtt

Forrás: Rtl2/Való Világ -
valóvilág VV Mici Svájc bordélyház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici a villában is bizonyította, hogy nem túl szemérmes. A villatársai és mellesleg az egész ország előtt elégítik ki egymást Krisztiánnal nap mint nap. Állítólag a valóságshow előtt egy bordélyházban próbált szerencsét, de hamar leáldozott a csillaga.

Sok helyen próbálta beindítani karrierjét VV Mici, anno még az X-Faktorba is jelentkezett, de nem aratott sikert. A Való Világban azonban sziporkázik, főleg mióta egymásra találtak Krisztiánnal. Mici és villabeli társa mindennap szórakoztatják egymást, már-már pornófilmbe illő jeleneteket mutatnak be, és az sem zavarja őket, ha nincsenek egyedül a szobában. Kiderült, hogy VV Mici korábban sem tartozott a túlzott erkölcsi korlátokkal rendelkező emberek közé, állítólag egy bordélyházban is dolgozott.

Forrás: Rtl2/Való Világ

A Vipzone nevű blog szerint egy svájci bordélyházban próbált szerencsét a villalakó, de nem járt túl nagy sikerrel. Állítják, hogy

kirúgták a lányt a kupiból, mert túl sokszor nézett a pohár fenekére.

A magas fizetés ellenében tökéletes szolgáltatást vártak volna el tőle a hely vezetői, amit erősen illuminált állapotban nehéz lett volna teljesíteni. Az utolsó csepp az volt, amikor a lány nyilvánosan, a vendégek előtt esett neki egy kolléganőjének.

A nézők döntöttek: Tivy nagyon megszívtahttp://www.life.hu/sztarok/20161108-valovilag-8-vv-tivy-hibazott-es-elnyerte-bunteteset-nem-hivhatja-ki-ginat.htmlMint ismeretes, Tivy szabályt szegett, amikor sokakkal közölte, Ginát szeretné kivinni párbajozni. Most pedig elnyerte méltó büntetését. TV + Sztárok--Tivy szabályt szegett: Istenes Bence nagy bejelentést tett a ValóVilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-istenes-bence-musorvezeto-nagy-bejelentest-tett-a-valovilag-8-ban.htmlTivy egy alapvető szabályt szegett meg. Bence a szabálykönyvből idézett, miszerint a kiválasztottnak tilos megneveznie, kit akar kihívni.TV + Sztárok--Harry herceg végre vallott új kedvesérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-harry-herceg-vegre-vallott-uj-kedveserol-meghan-markle-szinesznorol.htmlNéhány napja bombaként robbant a hír, miszerint Harry herceg és Meghan Markle színésznő egy párt alkotnak. Most pedig végre maga a herceg is megszólalt a románccal kapcsolatban. TV + Sztárok--Magyar művészek, akik az öngyilkosságot választották 1. rész http://www.life.hu/sztarok/20161107-ongyilkos-lett-a-magyar-szinesz-olvaszto-imre-es-latinovits-zoltan.htmlHazánk leghíresebb művészei voltak, akikért egy ország rajongott. Hiába azonban a siker és a csillogás, a magánéleti gondok elől sokan nem tudtak menekülni. Haláluk megrázta a magyar közvéleményt, sőt van olyan színész, akit a mai napig gyászolnak a rajongók. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Nótár May hírzárlatba burkolózott a magánélete kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-nem-akar-leendo-gyermekerol-beszelni-az-enekesno.htmlNem akarja elárulni leendő gyermeke nemét és nevét sem az énekesnő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBomba fotót villantott Lilu az Arab-félszigetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-szexi-kepet-posztolt-magarol-lilu-a-vakaciozas-kozben.htmlA műsorvezető szexi fürdőruhás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.