Michael Schumacher Facebook-posztjától robbant fel az internet

Forrás: DPPI media/Francois Flamand -
Facebook Forma-1 világbajnok Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok két és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta alig tudunk valamit az egészségi állapotáról. 

Vasárnap este beindult a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher Facebook- és Instagram-oldala. A posztok láttán sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon ki teszi közzé a bejegyzéseket. Erre hamar választ kaptak: a közösségi oldalakat Schumi me­nedzsmentje indította el, amit egy rövid írással meg is indokoltak. "Köszöntünk Michael táborában! Mint tudjátok, Michael 1994. november 13-án Adelaide-ben igencsak izgalmas pillanatokat élt át, amikor ott állt a pálya szélén a kerítésbe kapaszkodva, mit sem tudva arról, hogy világbajnok lett-e, vagy sem."

Michael Schumacher Forrás: DPPI media/Francois Flamand

Bár ezzel semmi újat nem árultak el a rajongóknak, az oldalakat így is 1 millió 400 ezren kezdték el követni. A 2013 decemberében életveszélyes síbalesetet szenvedő Michael Schumacher állapotáról továbbra sem lehet biztosat tudni, a családja ugyanis a magánélet védelmének jogára hivatkozva nem ad ki róla információt.

Massa meglátogatta Schumachert - Megviselte a látvány

Felipe Massa úgy tartja, hogy Schumacher és Alonso voltak a legnagyobb riválisai a pályafutása során. Elllenfelek azonban csak a pályán voltak, a versenyzőket jó barátság köti össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.