Király Viktort elhanyagolták a csajok

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
csajozás énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról mesélt Király Viktor, hogy sokáig nem törődtek vele a nők...

A híres pop énekes Várkonyi Andrea beszélgetős műsorában mesélt a nőkkel való viszonyáról. Állítása szerint az elmúlt 8-9 évben szinte egyáltalán nem kapott rajongói fotókat, alig, vagy egyáltalán nem akadt olyan csaj, aki próbált volna az énekes kegyeibe férkőzni.

Király Viktor nem kapott elég figyelmet a női rajongoktól. Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Ez lenne a pop szakma? Azt hittem, hogy ott fognak kopogni a backstage ajtón. Ehhez képest, semmi!" – viccelődött Viktor.

Majd miután bekerült a Voice című tehetségkutató műsorba, fenekestül felfordult az élete, és ezzel együtt a női rajongók is megjelentek. Rájött, hogy igazából nem is vágyott annyira erre...

Sztárok, akik évekig keményen drogoztak http://www.life.hu/sztarok/20161121-vilagsztarok-akik-sokszor-nyultak-a-droghoz-lady-gaga-es-lindsay-lohan.htmlCsillogás és pénz? Ezek a sztárok úgy gondolták, hogy ezekkel az eszközökkel bármit megengedhetnek maguknak, még a nyilvános drogozástól sem riadtak vissza. Kokain, heroin, LSD, marihuána – nézzük, ki mivel "nyugtatta" magát. TV + SztárokAFPHien volt az amerikai sztár Vajna Timi szépségversenéyrehttp://www.life.hu/sztarok/20161122-hien-volt-az-amerikai-sztar-vajna-timi-szepsegversenyere-miss-universe.htmlHien a Life.hu riporterének elmondta, hatalmas amegtiszteltés számára, hogy meghívták a Miss Universe-re. Vajna Timit pedig különösen kedveli, hiszen követi a macskáját az Instagramon.TV + SztárokOrigoKasza Tibinek még ételre sem futotta gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161122-szegeny-korulmenyek-kozott-elt-kasza-tibi.htmlKasza Tibi Joshi Bharatnak őszintén mesélt arról, hogyan nehezítette meg életét a szegénység gyerekként. TV + Sztárok--Szinte pucéran lépett színpadra Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/sztarok/20161122-pucerkodott-egy-szerep-kedveert-gregor-bernadett.htmlTökéletes Éva-kosztümben, néhány falevél takarásában lépett színpadra a magyar színésznő. TV + Sztárok--49 éves lett Alföldi Róbert, a Jászai Mari-díjas színészhttp://www.life.hu/sztarok/20161122-alfoldi-robert-49-eves-lett.htmlAlföldi Róbert nem véletlenül lett színész, egészen kiskora óta biztosan tudta, hogy ilyen életet akar magának. A ma 49 éves művész tehetsége vitathatatlan, ezt mutatja az is, hogy már elsőre felvették annak idején a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. Munkáját azóta számos állami és szakmai díjjal is elismerték már. TV + Sztárok--Tess Holiday nem akadt ki azon, hogy bálnaként ábrázolták http://www.life.hu/sztarok/20161121-tess-holiday-plus-size-modell-nem-akadt-ki-azon-hogy-balnakent-abrazoltak.htmlTess Holiday nem az a fajta nő, akit könnyen meg lehet bántani egy-egy megjegyzéssel. A plus size modellt a legutóbbi gonoszkodás sem keserítette el, sőt! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.