alkohol MC Hawer énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 éves énekes elégedett az életével, hiszen 24 évnyi alkoholizálás után sem mutattak ki nála szervi elváltozást. 

A Bors egy buliban futott össze a sztárral, aki boros pohár helyett egy üditővel álldogált a tömegben. MC Hawer a lapnak elmondta, hogy három éve egy korty alkoholt sem iszik, emellett több dolog miatt is hálát ad a sorsnak.

Mc Hawer Forrás: TV2

"Már nem tartozik hozzá az éle­temhez. Az alkoholizmus megvolt, most józan életet élek. Időben álltam le, semmilyen szervi elváltozásom nem lett. Szerettem volna élni, és élvezni az életet. Sajnos a legtöbb alkoholista visszaesik, én nem! Stabil, gyógyult alkoholbeteg vagyok. Az addiktológus barátom szerint ezt nem mondhatom, de én kijelentem, mert hiszek magamban" - mondta az énekes, aki most keresi a párját. "Meglehetősen gátlásos vagyok a csajozás terén, mindig is az voltam. Eddig jött, ahogy jött, most rágörcsölök. Várom a szerelmet, addig is beletemetkezem a munkába."

A Jimmy rajongók keményen nekimentek Zámbó Krisztiánnak

Teljesen kiakadtak a rajongók, amiért Krisztián apja egyik klasszikusát dolgozta fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.