Várkonyi Andrea kocsija totálkárosra tört

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea baleset Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea az Árpád híd budai hídfőjénél ütközött kedden kora este. Az autó totálkáros lett, de a műsorvezető apróbb sérülésekkel megúszta. 

Várkonyi Andrea a TV2-nek elmondta, csupán nyolc métert ment a kocsijával, amikor balról belé csapódott a furgon. "Nagyon beütöttem a fejemet, CT-vizsgálatra kellett mennem, most pedig sántítok" – nyilatkozta. Az azonnal a helyszínre siető Bochkor Gábor szerda reggel a rádióban beszélt a karambolról. Elmondta, hatalmasat ütközött Andi, a nemrég vásárolt kocsijuk pedig totálkárosra tört. Hogy pontosan mekkora a kár, még nem tudni.

Várkonyi Andrea kedden este ütközött köcsijával Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Itt folytatnák Sebestyén Balázsékhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-a-radio1en-folytatnak-sebestyen-balazsek-a-morning-showval.htmlAhogy arról tegnap hírt adtunk videóüzenetben jelentkezett be a Facebookon Sebestyén Balázs, szavaiból arra lehetett következtetni, pontosan tudják, hol folytatják tovább rádiós munkájukat.TV + SztárokOrigoMorning show-ügy: Már tudhatják Balázsék, hol folytatják továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20161123-sebestyen-balazs-oromhirt-jelentett-be-lehet-hogy-tudjak-hol-folytatodik-a-morning-show.htmlVideóüzenetben jelentkezett be a Facebookon Sebestyén Balázs. Bár a műsorvezető semmi konkrétumot nem mondott, a szavaiból arra lehet következtetni, pontosan tudják, hol folytatják tovább rádiós munkájukat. TV + SztárokOrigoKrisztián számára semmi sem tabu – Ezt kérte Micitől (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161123-valovilag-krisztian-micitol-az-kerte-labbal-elegitse-ki.htmlVV Krisztián és Mici szexuális élete egy összefoglalóból sem maradhat ki, a nézőknek úgy tűnik, hogy a két játékos a kötelező feladatokon kívül nem is csinál mást. Tény: a szexuális étvágyuk olthatatlan, és egyáltalán nem érdekli őket, mit szólnak ehhez a nézők vagy a villatársaik. TV + Sztárok--Közokirat-hamisítás miatt ítélték el Jordán Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-jordan-adel-szineszno-edesanyja-a-kossuth-dijas-lazar-kati-rokkantkartyajaval-parkolt-eliteltek.htmlAhogy már írtunk róla, édesanyja, a Kossuth-díjas Lázár Kati rokkantkártyájával parkolt Jordán Adél. A színésznő lebukott, közokirat-hamisítás miatt eljárás indult ellene, és bíróság elé kellett állnia. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Várkonyi Andrea http://www.life.hu/sztarok/20161123-varkonyi-andrea-televizios-musorvezeto-autobalesetet-szenvedett.htmlAz Árpád híd budai hídfőjénél ütközött kedden kora este a műsorvezető. Párja, Bochkor Gábor azonnal a helyszínre sietett. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMici ott lent is tökéletes Krisztiánnak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161116-mici-es-krisztian-a-valovilagban-kamerak-elott-targyaltak-meg-egymas-nemi-szervet.htmlMici és Krisztián szinte minden villabeli helyet kipróbáltak már ahhoz, hogy egymást gyönyörhöz juttassák. A párbajgyőztes fiú pedig már többször is megragadta az alkalmat, hogy méltassa Mici lába közét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.