Nagyon szorosak voltak az X-Faktor fináléjának eredményei

Forrás: X-Faktor -
X-Faktor Mata Ricsi szavazás eredmény Opitz Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára nem jelentett meglepetést az X-Faktor végeredménye. Opitz Barbi nyerte meg a show-t, de a kikerült szavazatok alapján elmondható, hogy igen szoros volt a verseny. Ráadásul a hármas fordulóban még Mata Ricsi vezetett.

Nem is volt olyan egyértelmű az X-Faktor végeredménye, mint ahogy azt sokan gondolták. Opitz Barbi nyerte meg a tehetségkutatót, de a lány nem volt mindig szimpatikus a nézőknek. Az első élő show-ban például még csak a hatodik helyen állt a későbbi győztes. Nem sok kellett azonban, hogy előretörjön, a harmadik show-ban például már a finálé hármasa állt az első három helyen.

A szavazatok állása nagyon szoros volt a fináléban Forrás: X-Faktor

A nézők tehát már nagyon hamar eldöntötték, hogy melyik az a három versenyző, akiket a legjobbnak tartanak, nem csoda, hogy ők kerültek be a fináléba, ahol nagyon szoros volt a verseny. Főként az első körben álltak egymáshoz közel az énekesek, legalábbis Barbi és Ricsi. Akkor még egy hajszállal Ricsi vezetett, de Dmitrij kiesése után megváltoztak az erőviszonyok. Barbi megelőzte társát, a szavazatok több mint 57%-át birtokolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.