Herczeg Zoli gyalogost sodort el autójával

gázolás Herczeg Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook üzenetében írta Herczeg Zoli, hogyan sodort el egy járókelőt autójával...

Egy másik sofőr volt a hibás, aminek következtében a magyar divattervező egy gyalogost sodort el, aki épp a zebrán akart átkelni.

A másik jármű vezetője telefonját nyomkodta vezetés közben, ezért nem vette észre az érkező autót, amiben Zoli ült. A két autó egymásnak ütközött, így Herczeg kocsija a járdára tolódott és gyalogost gázolt.

Facebook üzenetében vezette le a feszültséget a magyar híresség, aki óva int minden járművezetőt attól, hogy menet közben telefonáljon vagy üzenetet írjon.

Zoli nem sérült meg a balesetben, az elütött járókelő viszont igen, akit a történtek után kórházba is szállítottak.

Kulcsár Edina nem szereti a születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161223-kulcsar-edina-nem-unnepel-a-szuletesnapjan.htmlMa van Kulcsár Edina születésnapja, mégsem ünnepel az egykori királynő... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGonosz volt Gábor Zsazsa?http://www.life.hu/sztarok/20161223-gabor-zsazsa-szolgalo-gonosz-volt.htmlAaron Tonken, Gábor Zsazsa egykori szolgálója, a díva halála után kiteregette a szennyest... TV + Sztárok--Katalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-karacsonyi-vacsora.htmlKatalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével. TV + Sztárok--Ritkán látott fotón Vajna Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20161219-andy-vajna-es-vajna-timi-szelfit-lottek.htmlAndy Vajna és fiatal felesége, Vajna Timi bár évek óta házasok, szelfizni csak riktán szoktak, legalábis csak kivételes esetben teszik közzé Timi közösségi oldalán. Ez a mostani talán pont ezért annyira különleges... TV + Sztárok--Azt pletykálják, Stohl András egy újságíróba szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20161216-stohl-szerelmes-ujsagiro-uj-kapcsolat.htmlStol András néhány napja vallott színt magánéletéről. Őszintén elmesélte, hogy valóban véget ért kapcsolata egykori kedvesével, de leszögezte azt is, hogy nem egy harmadik fél miatt futott zátonyra kettejük közös élete. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.