Így romantikázott Makranczi Zalán és Szinetár Dóra

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
Makranczi Zalán romantika Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a karácsony, és habár ez a szeretet, valamint a család ünnepe, jól jön egy kis pihenés a nagy forgatag után. Szinetár Dóra és Makranczi Zalán is elszöktek egy kicsit kettesben. Romantikáztak egyet szabad estéjükön.

Bármennyire lehet felkészült az ember, a karácsony kicsit fárasztó is tud lenni. Szintár Dóra korábban elárulta a Life.hu-nak, hogy ő semmit nem szeret az utolsó pillanatra hagyni, így nem is kell rohangálnia az ünnepek alatt, mégis mindenki szeretne egy kicsit pihenni karácsony után. Szinetár Dóra és kedvese például kettesben romantikázott egyet szabad estéjükön.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kettesben töltötték szabad estéjüket Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Habár a színésznő nem gyakran oszt meg közös fotót szerelmével, Makranczi Zalánnal, már nem egyszer mutatta meg, milyen jó és harmonikus is a kapcsolatuk. Ezúttal is erről tett tanúbizonyságot Szinetár Dóra, aki párjával szökött el egy kicsit szabad estéjükön. Na nem mentek messzire, csupán a közeli moziig, ahol belevetették magukat a Star Wars legújabb részének izgalmaiba.

#mozi #zsivanyegyes #rougeone #starwars #movies #kedvesem #szabadeste #freenight

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.