A TV2 sztárjának egója nem ismer határokat – Megint kiverte a biztosítékot!

idézet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián megszámlálhatatlanul sokszor kiverte már a biztosítékot az embereknél. Néha még azok is kiakadnak rajta, akik egyébként rajonganak érte. Ezúttal is túl messzire ment...

Az ország legbotrányosabb realitysztárja ismét olyat mondott, amivel magára haragította a kommentelőket. Berki Krisztián nem arról híres, hogy megválogatja mondatait. Legyen az élete párja, barátja vagy kollégája,

mindenkihez van egy-két keresetlen és sok esetben bántó megjegyzése.

Ezúttal önmagát méltatta az Édes élet kamerái előtt, szerinte ugyanis az ország is jobban működik, mióta ő képernyőn van. Ezen elmés mondatából természetesen egy idézetes fotó is készült, amit a celeb megosztott saját közösségi oldalán is, ezt persze igen komoly kommentáradat követte. Voltak, akik jót nevettek a poszton, de jócskán akadtak olyanok is, akik kikérték maguknak ezt a fajta nagyképűséget. Bármi is volt a célja ezzel a kiírással Berkinek, az biztos, hogy megint beszélnek róla.

"Te lúzer, lassan kezet foghatsz Győzivel :D de amúgy jó dumák!"

"De az arcodból visszavehetnél, mert szerintem Pamela sem ezt csípi"

Érvénytelen jogsival kapták el Berki Krisztiánt

"Szerintem pusztán azért állítottak meg, mert Porschéval közlekedem, de ezt már megszoktam. Egyébként nagyon hálás vagyok nekik, mert kiderült, hogy lejárt az orvosi engedélyem a jogosítványomban, amit én valószínű sosem vettem volna észre" - mondta Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.