Kim Kardashian fotó házasság Katy Perry tinédzser Melanie Griffith Drew Barrymore Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár fiatalon az ember minden őrültségben részt vesz, egy házasság azért mégsem ez a kategória. Kedvenc sztárjaink közül azonban akadtak páran, akik elég korán az oltár elé vonultak a szerelmükkel. Nézzük, meddig tartottak ezek a románcok.

Kim Kardashian

A celeblány igazi rekorder, hiszen már a harmadik házasságánál tart. Először 19 évesen ment hozzá Damon Thomas dalszerzőhöz, majd az NBA-játékos Kris Humphriesnak mondta ki az igent, bár ez a frigy csak 72 napig tartott. 2012 áprilisában kezdett randizni az amerikai rapperrel, Kanye Westtel. Ha a válásról szóló hírek igazak, akkor ez a házasság is gyarapítani fogja Kim elhamarkodott döntéseinek listáját.

Kim Kardashian és Damon Thomas Forrás: AFP

Olivia Wilde

A szexi színésznő még húszéves sem volt, amikor hozzáment egy olasz herceg fiához, Tao Ruspolihoz, méghozzá egy iskolabuszban. Bár a szerelem hatalmasnak bizonyult, a 2003-ban kötött nász mindössze 2011-ig tartott. Wilde később azt nyilatkozta, hogy az eltelt évek alatt számtalan pozitív dolgot tanult a nála tíz évvel idősebb férjétől, de egy idő után már nagyon sokat szenvedett a kapcsolatban.

Olivia Wilde és Tao Ruspoli Forrás: AFP

Drew Barrymore

A sztár már elég fiatalon elkezdte falni a férfiakat. 1994-ben még csak 19 éves volt, amikor hozzáment egy Jeremy Thomas nevű walesi csaposhoz, későbbi Los Angeles-i bártulajdonoshoz. Bár a hírek szerint a lagzi igen vidám volt, a pár két hónap múlva mégis a szakítás mellett döntött. Drew egyébként nemrég újra bírósághoz fordult egy válási kérelemmel: a színésznő és férje, Will Kopelman három év után váltak el egymástól.

Drew Barrymore Forrás: AFP/Jon Levy

Katy Perry

Az énekesnő 25 évesen döntött a házasság mellett úgy, hogy korábban nem volt még komoly kapcsolata. Katy Perry és az akkor 40 éves Russell Brand frigyére 2010-ben került sor, igazán mesés körülmények között. A viharos, kalandokkal teli házasság mindössze két évig tartott. 2012-ben állítólag Brand döntött a válás mellett, Katy pedig sok sétával, terápiával és a barátaival töltött estékkel gyógyítgatta a szívét. „

Az életem egy tündérmese volt, de sajnos nem volt valóságos”

Katy Perry és Russell Brand Forrás: Northfoto/Matt Baron

Melanie Griffith

A Golden Globe-díjas amerikai színésznő elég fiatalon, mindössze 14 évesen kezdett el randizgatni édesanyja 22 éves kollégájával, Don Johnsonnal. Négy év múlva, 1976-ban össze is házasodtak, majd fél év múlva el is váltak. 1989-ben azonban újra összemelegedtek, Griffith teherbe esett, és másodjára is összeházasodtak. Ezt követően 1996-ig maradtak együtt, majd a színésznő összejött Antonio Banderasszal.

Melanie Griffith és Don Johnson Forrás: AFP

Szexisek és sportosak, pedig jóval 50 felett járnak

Aki azt állítja, hogy ötven év felett egy nő élete véget ér, az vagy hazudik, vagy megőrült. Bár ilyenkor az élet nem válik könnyebbé, akadnak olyan sztárok, akik nemcsak a korukat viselik méltósággal, de egészséges életmódjuknak köszönhetően bomba formájukat is megőrizték. Íme, öt külföldi szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.