Mégis sikerült! Ezt tette a család, hogy Klapka György békében nyugodhasson

Forrás: TV2/Mokka -
Klapka György temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György azt kívánta, hogy élő cigányzenével kísérjék utolsó utjára, és végső nyughelye az édesanyja mellett legyen. A tegnapi temetés után mindenki azt hitte, hogy családja csak az első kívánságot tudta teljesíetni.

"A Farkasréti egy hatalmas temető, és olyan nagy a távolság a nagyi sírja és a lenti ravatalozó között, hogy azt az idősek nem tudják megtenni, így pedig képtelenek lennénk az utolsó útjára kísérni őt" - nyilatkozta korábban a Blikknek ifjabb Klapka György.

Klapka György utolsó interjúján Forrás: TV2/Mokka


Nos, úgy tűnik, mágis megalálták a módját, hogy teljesítsék az Aranyember vágyát: Klapka édesanyját temették úja, az ő hamvait vitték át Klapka sírhelyébe.

"Végül mégis az édesanyja mellett nyugodhat Gyuri, Mária néni sírját elbontották, és maradványait a fia mellé helyezték. Nagyon szép temetés volt, a beszéd is méltó volt hozzá, és a sírhely is szép lett" - mondta Blikknek az üzletember unokaöccse, Répás Lajos.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.