Ganxsta Zoleenak elege lett az emberekből

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Ganxsta Zolee magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zoleet kőkemény rapperként ismertük egészen tavaly őszig, amikor is megmutatta, hogy bizony őt is földre tudják teríteni. Szerelmi bánat gyötörte a rappert.

Döglégy Zoli sajnálatos módon szakított szerelmével. Állítása szerint nem becsülte meg eléggé kedvesét, aki inkább úgy döntött, befejezi a kapcsolatot. A sztárt teljesen földhöz vágta a szakítás, ennek pedig közösségi oldalán is hangot adott. Mindenki aggódott érte, hiszen még sosem láttuk ennyire szomorúnak a szabadszájú zenészt.

A zenész egy darabig minden elkövetett azért, hogy visszakapja egykori kedvesét. Sajnos úgy tűnik, a kapcsolatot nem lehetett helyre hozni, Zoli viszont nagyon sokat tanult az esetből. Ahogy mondja, újra a régi.

Ganxsta Zolee kikészült: “Azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni”, Ganxsta Zolee, Lakástalkshow, szakítás Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Lezártam a múltat, vége. Januártól új emberként nézek a világra.

A tavalyi évem óriási csalódás volt,

ezért tettem egy fogadalmat, amit életem végéig be is tartok: a magánéletemet a jövőben tabuként kezelem"- ecsetlete a rapper a hot! Magazinnak.

Ezentúl nem engedi közel magához az embereket, csak azokat, akik amúgy is mellette vannak.

"Megvan a baráti köröm, ezen kívül senkivel nem vagyok túl kedves már. Bizalmatlan lettem a világgal szemben, de ez nem bunkóság részemről,

egyszerűen nem szerteném, ha ezek után kihasználna bárki"

- mesélte a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.