Várkonyi Andi elárulta, kivel tud összebújva aludni és az nem a Bochkor

Forrás: FEM3 -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi elárulta, ki az az egyetlen személy, akivel képes összebújva aludni. Nem a párja az...

A Micsoda Nők! háziasszonya műsorában elárulta, hogy ő nem az a fajta nő, aki kiskifli-nagykifliben tud aludni párjával, sőt ő az első, aki elkezdi rugdosni Bochkort, ha így próbál meg álomba szenderülni.

Várkonyi Andrea Forrás: FEM3

Hajas Laci, a meghívott férfivendég viszont elmesélte, ő bizony kizárólag összebújva alszik feleségével, másról hallani sem akar. Erre válaszolta a szexi sztár, hogy

egyetlen ember van, akivel képes így aludni, az pedig nem a szerelme, hanem kizárólag a kislánya.

A szexi sztár saját műsorában nagyon érdekes és eddig sosem hallott információt oszt meg magánéletéről. Megtudtuk a többi között azt is, hogy miért nem vállalta annak idején a nyuszis magazin felkérését, pedig a legtöbb olvasó őt akarta látni ruha nélkül, de kiderült az is, hogy Andinak sok férfi barátja van, akik közül szinte mindegyik ágyba vinné őt.

Várkonyi Andrea elárulta, miért nem vetkőzik

Várkonyi Andi saját műsorában öntött tiszta vizet a pohárba. Elárulta, miért nem vetkőzik bikinire nyilvános helyen.

Újabb forró jelenetek A sötét ötven árnyalata című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-forro-jelenetek-sotet-otven-arnyalata.htmlMár csak néhány nap és láthatjuk a 21. századi erotikus szerelmi történet következő részét. TV + Sztárok--Marsi Anikó a terhességéről szóló pletykákról mesélhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-marsi-aniko-elarulta-terhes-e.htmlMarsi Anikó a mai Mokkában mesélt arról, mi igaz a terhességéről szóló, mostanában felröppent pletykákból. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo8 év után tér vissza a TV2 képernyőjére Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20170130-8-ev-utan-a-tv2-kepernyojen-jakupcsek-gabriella.htmlJakupcsek Gabriella tavaly méltatlan körülmények között kényszerült távozni a királyi televízióból. A műsorvezető legenda azóta nem dolgozott a képernyőn, most viszont egy merőben új formátummal tér vissza... TV + SztárokOrigoLiptai Claudia kisfia édesapjára hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-liptai-claudia-kisfia-apukajara-hasonlit.htmlLiptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci. TV + SztárokOrigoPintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének ishttp://www.life.hu/sztarok/20170127-pinter-tibor-acs-beatrix-beszolt-sarka-katanak.htmlPintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége? TV + Sztárok--Kelemen Anna beszólt Dundikának?http://www.life.hu/sztarok/20170125-kelemen-anna-beszolt-dundikanak-nem-tud-beszelni.htmlKelemen Anna a kezdetekről mesélt, nem is akármit... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.