Liptai Claudia család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci.

Liptai Claudia kisfia egy igazi pasi, állítja a büszke édesanya.

Ez az az időszak, amikor mennek a találgatások, vajon kire hasonlít a gyerek. Clau szerint kislánya születésekor Panka azonnal édesapjára hasonlított, ám ez kisfia esetében nem egészen egyértelmű.

"Amikor anno Panka megszületett, annyira hasonlított apukájára, hogy azon szórakoztunk, hogy anyasági vizsgálat kéne. Ezzel szemben Marci az elmúlt három hónapban már hasonlított apukájára, anyukájára, és talán még a sosem látott távoli nagybácsira is. Pédául nekem az is különleges volt, hogy nagy hajjal született Pankával szemben."- ecsetelte a sztármami.

Liptai Claudia kisfiáról mesélt Forrás: tv2

Elárulta, hogy a kis Marcinak gyönyörű kék szeme van és bár a kisbabák általában kék szemmel születnek, neki marad is ez a szín, sőt még pajesszal is rendelkezik.

"Mindenkinek az az első megjegyzése, ha ránéznek a fiamra, hogy nagyon pasis. Még pajesza is van, ami lehet, hogy a hetvenes években volt divat, és Travoltát idézi a Szombat esti lázból, de még várunk a borotválással"- viccelődött a Best Magazinban lévő bejegyzésében a sztár.

Liptai Claudia hetekig nagy fájdalmakkal küzdött

A sztármami arról mesélt, mennyire megviselte őt a császármetszés. Kisfiát is szerette volna természetes úton világra hozni, ahogy Pankánál is történt, ám a kis Marcell édesapja méreteit örökölte, így már édesanyja pocakjában is szép nagy legénnyé cseperedett. Claudián végül császármetszést végeztek. Kendőzetlenül és őszintén mesélt róla, milyen fájdalmakkal és megpróbáltatásokkal járt ez a beavatkozás, ami persze így három hónap távlatában már elhalványult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.