Sarka Kata elszólta magát – Saját sofőrje van?

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata autóban ülve sminkelt, ami rajongói nemtetszését váltotta ki. A sztár próbálta menteni a helyzetet, ekkor szólta el magát... 

A sztármami autóban ülve lőtt egy szelfit, és lelkendezve hozzáfűzte, hogy megtalálta a számára tökéletes rúzst. Bár a kommentelők egy része Kata szépségéről áradozott, többeknek nem tetszett, hogy vezetés közben sminkeli magát.

Sarka Kata sofőrrel közlekedik? Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Ez most a divat, hogy az autóból Live közvetíteni meg sminkelni meg stb?Az autóba vezetni kell és odafigyelni közbe, mert egy baleset csak egy másodpercen múlik és mit sem ér a smink ha vér takarja. Magyar celebek ezzel vagánykodnak, hogy szerezzenek pár like-ot, pedig ez felelőtlenség de abszolút nem vagány. Ha meg nem vezetés közbe sminkelt akkor mem spórolt semmi időt és otthon is ment volna és megint csak érvénybe lép az, hogy csak a like miatt. Debil világ az ahol mar mindenki celeb még Győzike is aki nem tud kinyögni 2 értelmes mondatot...." – írja az egyik felháborodott kommentelő.

Kata igyekezett megvédeni magát, és elárulta követőinek, hogy ő nem a vezetői oldalon ül, és igazából szinte sosem vezet autót. Ezek szerint saját sofőrrel közlekedik Hajdú exe?

"Szia! Én szinte sosem vezetek!"

– magyarzáta Kata.

Sarka Kata bevallotta, akár újra férjhez is menne

Egy darabig mindenki reménykedett abban, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter rendbe tudják hozni a házasságukat. Azonban már biztos, hogy ez nem fog megtörténni. Mindketten ismerkednek, Kata pedig úgy nyilatkozott, rengeteg csodát lát, hiszen neki teljesen kimaradt az életéből a felnőttkori ismerkedés, de az újbóli házasság gondolatától sem zárkózik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.