Muri Enikő videóban üzent kiesése után

Forrás: MTVA-Bálint Csaba -
Muri Enikő A Dal
Muri Enikő videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére...

Az X- Faktor egykori sztárja videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére. Elmondta, hogy bár nem csalódott,

nem igazán ért egyet a zsűri döntésével.

Ő imádja dalát, a Jerichót, ami arról szól, hogyan tudjuk ledönteni a saját falainkat, és hogyan léphetjük át határainkat. Egy lendületes produkcióban prezentálta dalát Muri Enikő A Dal című műsor előválogatójában, ám a zsűri szerint ellentmondásba keveredett a látvány és tartalom. Zséda őszintén beszélt érzéseiről a produkcióval kapcsolatban: elmondta, hogy számára kicsit musicales volt a látvány, és el kellene döntenie az énekesnőnek, mit is képvisel.

Muri Enikő kiesett A Dal elődöntőjéből Forrás: MTVA-Bálint Csaba

Enikő szemmel láthatóan nem örült a kritikáknak, és nem is értett egyet velük,

az adás után egy videoüzenetben ki is fejtette érzéseit.


Megköszönte a stábjának a fantasztikus munkát és rajongóinak a sok szeretetet. Azt üzente, hogy a dalát továbbra is imádja, és ezentúl ezt is hallhatják majd a fellépésein az őt kedvelők.

"Nehéz most bármit is mondanom, mert egy kicsivel több reményt fűztem ehhez a produkcióhoz. Én azt gondolom, hogy nagyon sokat dolgoztunk vele (...). Nem igazán találom a szavakat, mit mondjak (...), vannak dolgok az értékelésben, amivel nem értettem egyet, de biztos igazuk volt, nem tudom."

A kommentelők egy része teljes vállszélességgel kiállt Enikő mellett, másik részük viszont keményen nekiment az énekesnőnek; szerintük egy színésznőnek, énekesnőnek tudnia kellene beszélni és a videoüzenetben annyit ö-zött, hogy az már elviselhetetlen.

Így emlékezett egy éve elhunyt édesapját Vanessa Hudgenshttp://www.life.hu/sztarok/20170201-vanessa-hudgens-gyasz-igy-emlekezett.htmlEgy éve hunyt el Vanessa Hudgens édesapja. Megható posztban emlékezett meg róla a világsztár. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs megdöbbentő dolgot tett Vadon Janivalhttp://www.life.hu/sztarok/20170201-sebestyen-balazs-vadon-jani-megdobbento-dolgot-muvelt.htmlMár megszokhattuk, hogy a Reggeli Show sztárjai, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri együtt elképesztő dolgokra képesek. Általában Balázs az, aki megszívatja a kollégáit, közülük is leginkább Janival szeret viccelődni. Ezúttal sem volt ez másképp... TV + SztárokErős Antónia nem szereti a tutyimutyi férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170201-eros-antonia-ferje-tokeletes-igazi-ferfi.htmlErős Antónia nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, és akkor is csak szűkszavúan válaszol. Ezúttal azonban meglepő őszinteséggel mesélt férjéről. TV + SztárokRTLKLUBMarsi Anikó a terhességéről szóló pletykákról mesélhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-marsi-aniko-elarulta-terhes-e.htmlMarsi Anikó a mai Mokkában mesélt arról, mi igaz a terhességéről szóló, mostanában felröppent pletykákból. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLiptai Claudia kisfia édesapjára hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-liptai-claudia-kisfia-apukajara-hasonlit.htmlLiptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci. TV + SztárokOrigoKelemen Anna vállalja: kicsit sem szégyelli, hogy pornózotthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-kelemen-anna-felnott-filmek-mult-nem-banja.htmlKelemen Anna azon hírességek közé tartozik, akik nem szépítik a múltban elkövetett tetteiket. Erről mesélt Várkonyi Andinak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.