párkapcsolat Nagy Adri szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri hosszú ideig erősítette a szinglik táborát, ám a közelmúltban végre rátalált a szerelem. Választottja pedig egy igen jómódú családból származó pasi... 

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, négy év után, tavaly júliusban ért véget Nagy Adri utolsó kapcsolata Heilig Tomival. A szexi sztár akkoriban azt mesélte, hogy nem tudja elképzelni egy esetleges új szerelem lehetőségét, és egy ideig nem is volt senkije.

Nagy Adri újra szerelmes Forrás: TV2

Adri egy darabig egyedül élt, ám a közelmúltban ismét eltalálta Ámor nyila. Bizonyos információk szerint nem is akárkivel, hanem egy jómódú család ifjú tagjával esett szerelembe. A férfi édesapja építőipari vállalkozó, évek óta a 100 leggazdagabb magyar listáján szerepel közel 27 milliárdos vagyonával.

A Jóban Rosszban sztárja nem tagadta, hogy új szerelem van a láthatáron, ám azt külön hozzátette, hogy nem nevezné magukat párkapcsolatnak, hiszen még csak a randevúzás időszakát élik.

Az is kiderült, hogy ismeretségük egyáltalán nem új, ugyanis Andrást még az előző párja, Tamás révén ismerte meg. Egy baráti társaságba jártak, de eddig nem volt köztük semmi más, csak barátság – írta meg a Bors.

Dzsudzsák Balázst betámadták a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-dzsudzsak-balazst-kiosztottak-a-kommentelok.htmlDzsudzsák Balázs a sztárfocisták luxuséletét éli: szebbnél szebb autók, utazások és nők. Ő mégsem felhőtlenül boldog... TV + Sztárok--Terhes Munkácsy Kata színésznő, a Barátok közt egykori szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170210-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-volt-szinesznoje-terhes.htmlÉvek óta egy párt alkot Munkácsy Kata és Serbán Attila. A színésznő - akit a Barátok közt Bokros Lindájaként ismert meg az ország - kisbabát vár szerelmétől: már az 5. hónapban van!TV + SztárokRTLKLUBPintér Tibor Janza Katánál töltötte az éjszakáthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-pinter-tibor-janza-katanal-toltotte-az-ejszakat.htmlPintér Tibor mostanában szinte minden nap nőügyeivel szerepel a bulvárlapok hasábjain. Ezúttal nem Ács Beatrix miatt írtak róla, hanem exfelesége Janza Kata volt az ok... TV + Sztárok--VV Mici és VV Krisztián összeházasodnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170210-vv-mici-vv-krisztian-osszehazasodnak.htmlVV Krisztián videóüzenetben osztotta meg örömét követőivel: elveszi feleségül a Való Világ nyolcadik szériájában megismert kedvesét, Mici. TV + SztárokOrigoBaukó Éva nyílt levelet írt Sarka Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-bauko-eva-hajdu-peternek-es-sarka-katanak-hagyjatok-abba.htmlHajdú Péter és Sarka Kata nem a csendes szétválást választották. Mióta kiderült kapcsolatuk megromlása, rengetegszer szólaltak meg újságokban vagy nyíltan a Facebook-oldalukon a fejleményekről. Legutóbb Kata teregette ki a szennyest közösségi oldalán arról, mennyit tűrt egykori férjének az elmúlt években. Baukó Éva pedig úgy érezte, ez már több a soknál: nyílt levélben megkérte őket, hagyják abba és intézzék el maguk között. TV + Sztárok--Havas Henrik felkarolta a rusnyázó műsorvezetőlánythttp://www.life.hu/sztarok/20170210-havas-henrik-felkarolta-a-rusnyazo-musorvezetolanyt-megyeri-csillat.htmlAz Alföld Televízió műsorvezetője, Megyeri Csilla szerint a szép nők kreatívabbak mint a rusnyák. Egy álló napja az ő felkonfján röhög az ország, de állítja: nem érdekli. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.