Nagy Adri: "Nem tudom elképezleni, hogy randizzak"

Nagy Adri szerelem énekesnő felnőtt szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban sztárja és a zenész Heilig Tomi végül belátta: jobb ha szakítanak. A fiatal lányt megviselték a történtek. 

Nagy Adri négy évig élt boldog kapcsolatban Tamással, Eszményi Viktória és Heilig Gábor fiával. Bár a színésznő és kedvese hónapokig próbálta megmenteni a kapcsolatukat, a jelek szerint nem sikerült. A sztár egyelőre el sem tudja képzelni, hogy új szerelem költözzön az életébe, sőt még a randizgatás sem jutott az eszébe - írja a Story Magazin.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Senkinek sem lenne könnyű, ha továbbra is rendszeresen beszélnénk egymással. Nem tudom elképzelni, hogy randizzak. Most el kell fogadnom, hogy ez a dolog bőven odébb van. Leültünk, megbeszéltük, hogy vége, azt is, hogy a kutyánk velem marad, majd összepakoltam, és elbúcsúztam" - nyilatkozta a sztár, aki most önmagára szeretne koncentrálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.