Lagzi Lajcsi Dubajba utazott üzleti útra

Forrás: tv2 -
üzlet Lagzi Lajcsi Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi ismét elhagyta az országot, ezúttal Dubajba utazott. Kiderült, hogy nem nyaralni ment a városba, hanem üzletelni. Állítólag ingatlanbefektetésekről tárgyal a helyi nagyokkal.

Sokszor utazik külföldre Lagzi Lajcsi annak ellenére, hogy még nem zárultak le az ellene folyó ügyek. Egyetlen tárgyalást zártak le eddig, mégpedig a leégett magtára ügyét. Lajcsi biztosítója nem volt hajlandó fizetni, ezért terelték jogi útra a dolgot, de végül sikerült megegyezniük. Minden más azonban még függőben van. A folytonos izgulás helyett azonban ő nagyobb hangsúlyt fektet az üzletelésre.

Lagzi Lajcsi Dubajban üzletel Forrás: tv2

Lagzi Lajcsi ezért utazott nemrég Dubajba, hogy ott megkössön egy jövedelmező üzletet. A Bors információi szerint állítólag ingatlanbefektetésről tárgyalnak. A lap megkereste Lajcsit, ám ő nem akart nyilatkozni arról, hogy milyen ügye van az Egyesült Arab Emírségekben. "Ha külföldre utazom, mindig az a kérdés, hogy elmenekültem-e az országból. Igen, Dubajból is haza fogok jönni, nem vagyok bűnöző, nem kell menekülnöm senki és semmi elől. A lelkiismeretem tiszta.

Valóban üzleti úton vagyok itt,

ennek részleteiről azonban nem szeretnék beszélni. Szabad magyar állampolgár vagyok, aki oda utazik, és azt csinál, amit akar. Senkitől nem kell engedélyt kérnem ehhez" – mondta a lapnak Lajcsi.

Pataky Attila megszólalt a NASA új bejelentésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-pataky-attila-megszolalt-a-nasa-bejelenteserol.htmlHét Föld-szerű bolygót találtak: ezt jelentette be a NASA. Pataky Attila szerint azonban folyton csak hazudnak és az egész csak egy nagy simli. TV + Sztárok--Pápai Joci 13 éve külön alszik a feleségétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-papai-joci-es-a-felesege-mar-13-eve-nem-alszanak-egyutt.htmlPápai Joci egy interjúban elárulta, hogy már 13 éve nem alszanak együtt a feleségével, és már az életritmusuk is teljesen különböző. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÚj műsoráról beszélt Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20170223-uj-musorarol-beszelt-jakupcsek-gabriella-ilyen-meg-nem-csinalt.htmlJakupcsek Gabriella bő egy év kihagyás után, újra képernyőre kerül. Ezúttal a TV2 vadonatúj barát- és családkereső műsorát, a Egymás Szemében című sorozatot fogja vezetni. A műsorvezető a Life.hu-nak elmondta, miről is szól a műsor, és a legfontosabb, hogy miért is kezdett újra tévézni. TV + Sztárok--Alföldi Róbert felköszöntötte Stohl Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20170223-alfoldi-robert-facebookon-koszontotte-fel-stohl-andrast.htmlStohl András kerek évfordulót ünnepel, betöltötte az 50. életévét. A barátai is megemlékeztek róla, de kétségkívül a legmegindítóbb üzenetet Alföldi Róberttől kapta. A színész őszinte sorait Facebook-oldalán tette közzé. TV + Sztárok--Vilmos herceg és Katalin Párizsba utaznakhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-parizsba-utaznak.htmlA francia főváros sokak számára a romantikáról és rengeteg látványosságról szól, Vilmos herceg számára viszont a fájdalmas emlékekről. Ott halt meg ugyanis édesanyja 20 évvel ezelőtt, a herceg pedig azóta nem volt Párizsban. TV + Sztárok--Angelina Jolie arra készül, hogy teljesen kikészíti Brad Pittethttp://www.life.hu/sztarok/20170223-angelina-jolie-arra-keszul-hogy-teljesen-kikesziti-brad-pittet.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt hónapok óta elkeseredett harcot vívnak közös gyerekeik felügyeleti jogáért. Angelina azonban olyasmire készül, amivel megadhatja a kegyelemdöfést Bradnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.