Michael Caine attól fél, nem láthatja felnőni az unokáit

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat -
betegség fogyás rák Michael Caine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Caine elárulta, retteg a ráktól. Mindent megtesz annak érdekében, hogy még legalább 10 évet tölthessen az unokáival. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Michael Cainenek egy időben komoly alkoholproblémái voltak. Egy interjúban arról mesélt, hogy kezdő színészként akár napi egy üveg vodkát is megivott, hogy csökkentse a stresszt. Ezt elég nehéz elképzelni róla azok után, hogy több mint 100 filmben szerepelt.

A híres színész őszintén vallott az életéről, a feleségéről és a további terveiről Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Állítása szerint a felesége nélkül már rég nem lenne köztünk.

Hiába volt már híres színész, mikor párját, Shakirát megismerte, Michael tisztában van vele, hogy a további sikereit nem tudta volna elérni a neje nélkül.

Egy friss interjúban Caine azt is elárulta, hogy komoly életmódváltáson ment keresztül, átállt a cukor-, só- és gluténmentes étrendre. Szeretne minél tovább élni, hogy a szeretteivel lehessen. Retteg attól, hogy rákos lesz, ezért igyekszik minden olyan tanácsot megfogadni, ami segíthet megelőzni a betegséget.

"Tisztában vagyok vele, hogy a napjaim meg vannak számlálva. De igyekszem mindent megtenni, több mint 13 kilót fogytam azért, hogy az unokáimat láthassam. Az ikrek 6 évesek, a fiú unokám pedig 7. Szeretnék ott lenni, mikor betölti a 17-et" - írta meg a TheSun.

Bud Spencer megmutatta jóképű unokáját a rajongóknak

A magyarok kedvenc Piedonéja egy közös fotó kedvéért állt kamera elé fiával és unokájával, méghozzá a sztár csodás otthonában. A róluk készült képet itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.