gyűlölködés Schobert Norbi előadás ellentábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi ellentábora támadásba lendült? Bármit megtennének, hogy szabotálják a fitneszguru ingyenes programját. 

A 45 éves sztár április 23-án tartana ingyenes előadást azoknak, akik szeretnének megszabadulni a felesleges kilóktól. Az ellentábora azonban bármit megtenne azért, hogy szabotálja a programot.

Tönkre akarják tenni Schobert Norbi programját Forrás: Zsigmond László/Life.hu

A Norbi által rendezett eseményre a közösségi oldalán lehet jelentkezni. Az ellendrukkerek azonban elhatározták, hogy lefoglalják a helyeket, aztán nem jelennek meg. Az üzletember már 2 milliót elköltött a terembérletre és az előkészületekre, vagyis ezt már biztosan elbukná, nem is beszélve a presztízsről.

"Egy nő felhívást tett, hogy mindenki, aki csak tud, regisztráljon, aztán ne menjen el az előadásra, fogadjanak üres széksorok. Le akarják foglalni a helyeket azok elől, akik tényleg eljönnének, hogy segíthessek rajtuk" – mondta Norbi.

A sztárapuka azt is elmesélte, hogy aki regisztrál és meg is jelenik az eseményen, az később egy zárt csoportba kerül, ahol majd további praktikákat és tippeket kaphat a fogyáshoz.

"Ez pont olyan, mintha felhívást tennék, mindenki hívogassa a 112-t, hogy aki valós veszélyben van, az ne érje el a mentőket. Egy túlsúlyos embernek életmentő, hogy lefogyjon, ezért nem hagyom, hogy ezt műveljék velem! Ha megtelt az esemény, újranyitom a regisztrációt, és mindenki bejuthat az előadásra, aki eljön. Ha kell, többször is megtartom a tréninget, mert igazából nem két órára, hanem egész napra béreltem a termet. Nem tudnak velem kiszúrni! Nekem ez a hivatásom, addig állok majd a pódiumon, ameddig bírok!" – írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.