Celine Dion bevallotta: nehezen tud a férje nélkül élni

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
szerelmi vallomás házasság gyász Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celine Dion őszinte vallomásban mesélt élete szerelméről, a férfi elvesztéséről, és ennek következményeiről. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, keserves könnyek között vett örök búcsút férjétől Celine Dion a tavalyi év elején. A szertartás abban a montreáli templomban volt, ahol annak idején örök hűséget esküdött egymásnak a sztárpár.

Soha nem fogja túl tenni magát a férje elvesztésén Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

A veszteség után 1 évvel az énekesnő intim titkokat árult el egy interjúban. Saját bevallása szerint mindennap hiányolja Renét, akihez hasonló férfival még soha nem találkozott.

"12 éves korom óta ismerem. Ő készített fel az életere. Soha nem tudtam senkire úgy nézni, mint rá, és soha senkit nem csókoltam rajta kívül"

Számára René Angelil nem csak egy férfi volt, hanem élete egyetlen igaz szerelme Forrás: NORTHFOTO/Papixs Press

A szeretett férj rákos megbetegedésben hunyt el 73 éves korában, és a sztáranyuka azt is elismerte, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni.

"Senki nem választja a betegségét. Az élet írja elő, hogy mi vár rád, és te csak két dolog közül dönthetsz: hogy erős leszel-e vagy sem" - írta meg a TheSun.

Céline Dion megható videóval emlékezett meg a férjéről

A Grammy-díjas kanadai énekesnő a hivatalos YouTube csatornájára tett fel egy videót, melyben az elmúlt egy év megpróbáltatásai mellett a férjéről is beszélt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.