A börtönben töltött időről mesélt VV Indián

börtön VV Indián RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Indián fél évet volt börtönben, jelenleg házi őrizetben van. Még vár rá egy tárgyalás, és az is elképzelhető, hogy újra rács mögé ültetik. Az egykori valóságshow-hős a Blikknek adott interjút.

"A Balatonon dolgoztam tavaly nyáron, és megkértem egy ismerősömet, hogy hozzon fel Pestre. A Dózsa György út és a Dembinszky utca sarkán kapcsoltak le minket a rendőrök. Hárman fogtak rám fegyvert. Közölték, hogy letartóztatnak, majd megbilincseltek. Ezután a lakásomhoz mentünk, ők felmentek, házkutatást tartottak, én pedig ott ültem lent az autóban, és néztem ki a fejemből" – meséli Indián a letartóztatása körülményeiről. A férfit ezután a 8. kerületi rendőrkapitányságon szembesítették a vádakkal.

VV Indián sokat sírt a börtönben Forrás: RTL Klub

"Először kábítószer-birtoklással vádoltak, majd akivel elkaptak, az rám vallott, hogy tőlem vett szert, így később kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítottak. Nem tagadom, volt nálam kábítószer, speed, de saját használatra" – mondja S. György, aki végül fél évet töltött börtönben az eset után. Sokat sírt a rácsok mögött, este, villanyoltás után rohanták meg a gondolatati, akkor jöttek elő az érzelmek. Azt vallja, hogy egy férfi nem attól kemény, hogy nem sír.

Sokat segített neki a börtönben, hogy nem volt egyedül, ismerősökkel, barátokkal találkozott odabent, kintről pedig a lányára támaszkodhatott. Ez sem volt azonban mindig könnyű:
"Szerencsém volt, mert sok ismerős volt bent, de ott is hamar összehaverkodtam másokkal. Ott volt például Tomi barátom, aki sokat segített. Ő tanított meg rendesen edzeni, emellett pedig verseket írtam, belekezdtem egy könyv megírásába. A napom fénypontja pedig az volt, ha valaki felhívott. Aki börtönbe kerül, azt leprásként kezelik. A lányom és a férje segítettek a legtöbbet, és három-négy barátom volt, aki végig mellettem állt. Néha úgy éreztem magam, mintha egy kelés, egy fekély lennék valakin, pedig én sose kértem segítséget."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.