Exek az Édenben: majdnem összeverekedett Norbi és Tamás

Forrás: Viasat3 -
Exek Norbi Exek az Édenben Exek Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába vannak édeni körülmények között, a hangulat korántsem olyan idilli, mint amilyen a helyszín. Exek Norbi és Exek Tamás barátsága véget ért, helyette majdnem nekimentek egymásnak, amiért ugye kizárás jár.

Nincs egyetlen unalmas pillanat sem az Édenben, de a játékosok a legutóbbi napot inkább veszekedéssel töltötték, mintsem azzal, hogy jól érezzék magukat az álomszép helyen. Exek Norbi és Exek Tamás között nőtt a feszültség, mégpedig azért, mert egyikük "két lukra játszik".

Exek az édenben kritika Norbi nagyon berágott Tamásra Forrás: Viasat3

Exek Norbi tette szóvá Tamás viselkedését, aki szerint ezzel nincs probléma.

Te alakítottad úgy a helyzetet, hogy két lukra játszol.

"Szeretem Bernit, őt sem akarom megbántani, Franciskához pedig vonzódom"

A délelőtti kemény szóváltás feszültsége estére sem múlt el, csak fokozódott, főként, hogy közben egy váratlan kiszavazás is volt. A játékosok úgy meglepődtek, hogy csak ájuldozni tudtak a tengerparton. Bódi Sylvi kemény szavakkal kezdett neki a kiszavazásnak, végül Gerinek kellett távoznia.

Estére a villában már tapintani lehetett a feszültséget. A vacsoránál Norbi majdnem megütötte Tamást.

"Kicsit már fölé is álltam, és ott már tényleg eldurrantam. Ha nem jut eszembe az, hogy ezért kizárás jár, akkor lecsavartam volna a fejét" - mondta.

Klapka György lánya nem tudta, hogy apja tartozik Nyertes Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-klapka-gyorgy-lanya-nem-tudta-hogy-apja-tartozik-nyertes-zsuzsanak.htmlNyertes Zsuzsának megígérte Klapka György, hogy segíteni fog álma megvalósításában anyagilag, de időközben az Aranyember elhunyt. Már csak az a kérdés, hogy a családja be kívánja-e tartani Klapka ígéretét. TV + SztárokMTISarka Kata érezte, hogy nem szabad elutazniukhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-az-erdoben-talaltak-meg-a-no-holttestet.htmlSarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. TV + Sztárok--Cicciolinát első fokon 1 év börtönre ítélte a bíróság biztosítási csalás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-cicciolinat-elso-fokon-1-ev-bortonre-iteltek.htmlCicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték, de Staller Ilona kiáll az ártatlansága mellett. TV + Sztárok--Vége! Palcsó Tamás és kedvese, Tünde öt év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-palcso-tamas-ot-ev-utan-szakitott.htmlEgy újabb nagy szerelem ért véget. Az esküvő előtt szakított kedvesével a Megasztárból ismert Palcsó Tamás.TV + Sztárok--Gáspár Bea megsértődött Sebestyén Balázs beszólásán: a börtönön viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-gaspar-bea-megsertodott-sebestyen-balazs-beszolasan.htmlGáspár Beát hívta telefonon Sebestyén Balázs rádióműsorában, Ferivel és Janival végig Gáspár Győző adócsalásos botrányán viccelődtek. Bea minden kérdésüket megválaszolta, egészen addig, míg Balázsék nem szóltak be: "majd megfőzöd Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz". TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKirúgták az Újszínháztól Gregor Bernadett férjét, Szarvas Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-kirugtak-gregor-bernadett-ferjet-szarvas-attilat.htmlÚgy tudni, kirúgták az Újszínháztól Gregor Bernadett férjét, Szarvas Attilát. Mindez pedig felkészületlenül érte a házaspárt.TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.