Cicciolinát első fokon 1 év börtönre ítélte a bíróság biztosítási csalás miatt

Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis -
biztosítási csalás börtön Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték, de Staller Ilona kiáll az ártatlansága mellett.

Cicciolinának biztosítási csalás miatt kellett bíróság elé állnia, az eset még 2011-ben történt. A pornószínésznő kutyaharapás miatt sétált be egy nap a Villa San Pietro kórház ügyeletére, ahol ellátták, de állítólag ő hónapokkal később beadott a biztosítónak egy papírt arról, hogy a sérülés miatt nem tudott dolgozni. Az iratokat egy másik orvos írta alá, de a biztosító gyanút fogott.

Cicciolina börtönbe kerülhet Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis

A Blikk állítása szerint gyanús lett nekik, hogy Cicciolina nem emlékszik a kutyaharapás részleteire, sem arra, mekkora, milyen színű volt az állat. Ráadásul kiderült, hogy a papírokat egy olyan orvos írta alá, aki nem is tagja a kamarának. Ezért került a bíróság elé a pornósztár, akit első fokon bűnösnek találtak: 1 év börtönre ítélték.

Szó szerint sokkolt a bíró ítélete! Ártatlan vagyok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.