Nótár Mary retteg a magasságtól: Videó!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Nótár Mary félelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő egy televíziós interjúban mesélt a félelmeiről: bevallotta, hogy még a repülés gondolatától is retteg.

Nótár Mary őszintén mesélt a bakancslistájáról, melynek első helyén az áll, hogy leküzdje a repüléstől való félelmét. A 31 éves előadóművész első repülési élménye nagyon rosszul sikerült, azóta pedig nem igazán tudja rávenni magát, hogy újból gépre üljön.

Nótár Mary minden félelmét le akarja győzni Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiderült, hogy azóta már egyszer bevállalt egy 2,5 órás utazást, de Mary ennyivel nem elégszik meg: egy 9 órás utat szeretne megvalósítani az év második felében.

"Mindenféleképpen leszeretném győzni. Mert egy ilyen ember vagyok, aki általában legyőzi az akadályokat" - mondta az énekesnő.

Botrány! Nótár Mary beperelte L.L. Juniort

Tovább dagad a botrány a két sztár között: úgy érzik, már csak a bíróságon tehetnek pontot az ügyük végére: Nótár Mary rágalmazás és becsületsértés miatt beperelte L.L. Juniort. Az énekesnő szerint kollégája olyan vádakkal illette, melyek egyáltalán nem voltak valósak. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.