Ganxsta Zolee lebukott: 25 évvel fiatalabb nőt szeret

Forrás: Fb / Ganxsta -
Ganxsta Zolee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról januárban a Life.hu beszámolt, Ganxsta Zolee már nem búslakodik, hiszen új párja van. Eddig nem sokat tudtunk a kilétéről, de most kiderült róla egy s más.

Korábban sokan aggódtak Ganxsta Zolee épségéért, miután egykori szerelmével véget ért a kapcsolatuk. A rapper kétségbeejtő posztokat osztott meg közösségi oldalán, de aztán a depressziós időszaknak vége lett, amikor új szerelem jelent meg az életében.

Ganxsta Zolee Forrás: Fb / Ganxsta

Az 51 éves zenésznek sikerült felállnia a padlóról, és nem sokkal később újra szerelmes lett. Ő maga féltve őrzi a magánéletét, kislánya azonban, a tízéves Zoé többször is elszólta magát Hajdú Péter műsorában. Így ha nem is szándékosan, de kitálalt apukája szerelmi életéről.

"Huszonhat éves" - árulta el a kislány a Frizbi vendégeként, és bár Ganxsta arra kérte Hajdút, hanyagolják ezt a témát, annyit azért elárult, hogy

a lányának bemutatta már új választottját, és az első pillanattól kezdve remekül kijönnek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.