Íme a Nemzet Szépe döntősei- Fotókon a szépségek

döntősök Nemzet Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiválasztották a Nemzet Szépe 2017 szépségverseny 12 döntősét, akik június 17-én mérkőznek meg egymással...

Magyarországon második alkalommal kerül bemutatásra a Nemzet Szépe szépségverseny, mely a Miss Nation's Beauty világverseny kapcsán kerül hazákban is megrendezésre.

A Nemzet Szépe 2017-es döntőjébe 12 versenyző került be a zsűri döntése alapján. A névsor a következő:

Antal Édua, Szada
Blénessy Gréta, Mátészalka
Eszes Fanni, Veszprém
Hegedűs Noémi, Szeged
Kis Gabriella, Zenta (Szerbia)
Maróti Judit, Mosonmagyaróvár
Mészáros Dóra, Dunavarsány
Szakács Fatima, Budapest
Szigetfalvi Róza, Nyíregyháza
Szűcs Lilla, Tiszamogyorós
Turzai Henrietta, Dunaújváros
Veres Seron, Miskolc

A döntőt 2017. június 17-én tartják a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol zsűri dönt majd a győztes személyéről. Az ítészek között ott lesz mások mellett Felleg Tícián, Tolvai Reni, Lisztes Krisztián, Kanizsai Ágnes, Schmuck Andor, Özer Nóra, Gergely Róbert, és Némedi-Varga Tímea is.

A magyar győztes 2018-ban mutatkozhat be a Miss Nation's Beauty világversenyen.

/1705/_me_a2017526104247Rubint Réka nem mindennapi szerelmes üzenetet kapott- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-rubint-reka-szerelmes-uzenetet-kapott-video.htmlRubint Réka és Schobert Norbi tobb mint 10 évvel házasságkötésük után is őrülten szeretik egymást, aminek nap mint nap jelét is adják, ezúttal Norbi egy nem mindennapi videót készített szerelmének. TV + Sztárok--Vitray Tamás miatt kellett távoznia Gundelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-vitraynem-tartotta-nagy-tevesnek-gundelt.htmlGundel Takács Gábor 1983 óta oszlopos tagja a magyar televíziózásnak. Legyen az játékos vetélkedő vagy sportesemény, mindenben megállja a helyét. Ám volt idő, amikor a főnőke nem látta őt rátermettnek... TV + Sztárok--Mádai Vivien egy másik nővel tette próbára párja hűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20170523-madai-vivien-pasijara-kuldott-egy-masik-not.htmlMádai Vivien őszintén vallott 20 éves kori tetteiről Várkonyi Andi műsorában. Nem semmi, amit tett... TV + SztárokOrigoPachmann Péter így vidítja fel kisfiát, Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-pacmann-peter-igy-viditja-fel-fiat.htmlPacmann Péter és kisfia, Balázs Ördög Nóra műsorában mutatkoztak be közösen. A TV2 sztárjáról érdekes dolgok derültek ki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDemcsák Zsuzsa a köztévéhez igazolt?- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-demcsak-zsuzsa-az-mtva-nal-folytatja.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor Demcsák Zsuzsa hosszú évek után befejezte pályafutását a TV2-nél. Akkor azzal indokolta döntését, hogy a családi biznisszel szertene foglalkozni. Most viszont újra képernyőn van a sztár... TV + SztárokOrigoVezetés közben, ittasan ájult el David Hasselhoff lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170516-ittasan-vezetett-elajult-david-hasselhoff-lanya.htmlDavid Hasselhoffról tudjuk, hogy egy időben meggyűlt a baja az alkohollal, és azóta sem biztos, hogy kilábalt betegségéből. Ám ezúttal nem ő, hanem lánya ült ittasan a volánhoz. Le is tartóztatták... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.