Édesanyjuk életét mentették meg a Kardashian lányok - Videó!

Forrás: Instagram -
Kourtney Kardashian Khloe Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi felvétel került fel Khloé Kardashian közösségi oldalára. Így készültek fel a lányok az édesanyjuk megmentésére. Videó!

Khloé és Kourtney Kardashian egy égő házból mentették ki az édesanyjukat. Persze nem a valóságban, csak a Kardashian család életéről szóló valóságshow legújabb részében. A jelenetet Khloé tervelte ki, és elég hitelesre sikeredett. A házból hömpölygő füst pont olyan volt, mint a való életben.

Így festettek tűzoltóruhában a lányok Forrás: Instagram

A videón láthatjuk, ahogy a lányok felveszik a tűzoltó felszerelést, majd megismerkednek a különféle eszközökkel, és közben megkapják a szükséges felvilágosítást. Ezután pedig már nincs más hátra: indulhat az akció!

"Are these fireproof?" @kourtneykardash We're rescuing the damsel in distress @krisjenner tonight on #KUWTK

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Khloé Kardashian újra szerelmes: ő a szerencsés!

A 32 éves amerikai televíziós személyiség végre a nyilvánosság előtt is felvállalta a kapcsolatát, sőt több közös fotó is készült a párról.

"Are these fireproof?" @kourtneykardash We're rescuing the damsel in distress @krisjenner tonight on #KUWTK

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.