Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nyerte a Joy magazin díjátadójának Instalány kategóriáját. Hogy mit szólt a díjhoz és miért kellett lavórban és a pocsolya vízében fürdenie, a Life.hu-nak elmondta.

Egy éve hunyt el Aigner Szilárd - A gyászévről lánya beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170610-egy-eve-hunyt-el-aigner-szilard-a-gyaszevrol-lanya-beszelt.htmlMár egy éve, hogy nem sokkal 60. születésnapja után elhunyt Aigner Szilárd. Az ország egyik legnépszerűbb meteorológusa 2016. június 6-án reggel halt meg. TV + Sztárok--Bebizonyosodott: Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170609-vastag-csaba-es-gorgenyi-fruzsina-egyutt-vannak.htmlAz Abigél színházi előadása után látták együtt az énekest és a színésznőt. Kézen fogva távoztak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSarka Kata és Hajdú Péter cégügyekben sem közösködik továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20170608-megszabadult-hajduval-kozos-cegetol-sarka-kata.htmlA szépségversenynek, amit eddig Kata Hajdú Péterrel közös cége, a Magyarország Szépe Kft. rendezett, ettől az évtől már a Rogán-Gaál Cecíliával közös vállalkozása a jogtulajdonosa. TV + SztárokOrigoA bíróságon borult ki Oszter Sándor lányára, Alexandrára http://www.life.hu/sztarok/20170607-a-birosagon-borult-ki-oszter-sandor-lanyara-alexandrara.htmlOszter Alexandra körülbelül 3 hete jelentette be közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Az apja viszont csak ismerősöktől tud a hírről, és kijelentette, nem örül neki. A színész úgy véli, Alexandrát csak kihasználja a párja. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEz volt II. Erzsébet első mondata, amikor megtudta, hogy Diana meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170605-ez-volt-ii-erzsebet-elso-mondata-amikor-megtudta-hogy-diana-hercegno-meghalt.html2017 augusztusában lesz 20 éve, hogy autóbalesetben elhunyt Diana hercegnő. A tragédia körülményei máig tisztázatlanok. TV + Sztárok--Kommentháború A Nagy Duett Facebook oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-kommenthaboru-a-nagy-duett-facebook-oldalan-janicsak-veca-es-simon-kornel-gyozott.htmlTegnap este véget ért a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett. A versenyt Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte, Emilio és Ábel Anita már a döntő adás felénél távoztak a műsorból, így a végén Vecáék Erdei Zsolttal és Judyval, valamit a Mádai Vivien-Csipa párossal küzdöttek meg a nézők kegyeiért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.