Dévényi Tibort nem lekergették, önszántából hagyta ott a színpadot

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Dévényi Tibor Kis grofó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, lekergették a színpadróla Harley fesztiválon Dévényi Tibi bácsit, aki fellépése alatt Kis Grofó nótájával próbálta szórakoztatni a közönséget, amely azonban nem lelkesedett ezért. Most elmondja, mi is történt valójában: állítja, valóban voltak indulatok, de dobálózás nem történt. 

"Amikor Kis Grófo dala felcsendült, én már a színpadon sem voltam, lement az utolsó szám, a Lemezlovas, eldobtam az utolsó pöttyös labdát, majd önszántamból hagytam el a porondot, hiszen véget ért a koncertem, ami egyébként remekül sikerült. A technikusom rakta be a Kis Grófót, én akkor már a közelben sem voltam. Ő pakolta a cuccaimat, és egyszerűen meg akarta hallgatni ezt a számot, mert úgy kezdődik, hogy 'szegény vagyok'"- mesélte Tibi bácsi.

Dévényi Tibor Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Egy megosztó személyiség vagyok, sokan szeretik a zenémet, sokan nem, és ez így van rendjén. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen előfordulhat manapság egy fesztiválon – még ha valós dobálózás nem is történt –, ha mást nem, legalább Tibi bácsi korát és múltját tisztelniük kellett volna. Nem viselkedtek úriemberhez méltóan ezek az emberek. Engem nem bánt, hogy nem szeretik a dalomat, de így nem lehet viselkedni" - nyilatkozott kis Grofó a Blikknek.

Szellemek üldözték el a Los Angeles-i villából Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20170610-szellemek-uldoztek-el-a-los-angeles-i-villabol-vajna-timeat.htmlTimi arról beszélt, hogy egy idős nő szelleme suttogott hozzá éjszakánként. TV + Sztárok--Victoria Beckhamet leégette a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20170610-victoria-beckhamet-leegette-a-fia-romeo.htmlVan humorérzéke Romeónak TV + Sztárok--Öt hónapos várandósan szelfizett pucéran Jenny Mollenhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-ot-honapos-varandosan-szelfizett-puceran-jenny-mollen-szineszno.htmlJenny Mollen nem szégyellősködött. TV + SztárokAFPMegdobálták Dévényi Tibi bácsit a Harley-fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-megdobaltak-devenyi-tibi-bacsit-a-harley-fesztivalon.htmlHa színpadra áll, általában sikert arat Dévényi Tibor, de ezúttal nem így történt. Sőt... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCsak úgy ragyog Liptai Claudia: élete legjobb formájában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170610-liptai-claudia-elete-legjobb-formajaban-van.htmlMég nem tudni hogyan tér vissza a képernyőre, de rajongói egyre inkább hiányolják Liptai Claudiát. TV + Sztárok--A színpadról üzent édesanyjának Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20170610-a-szinpadrol-uzent-edesanyjanak-weisz-fanni-a-parjat-valasztotta.htmlFanni a Szavak című színdarab végén jelel el egy monológot, amelyben sok olyan kérdésre választ ad, amelyek az utóbbi hónapokban zajló vitákról szóltak az édesanyjával és családjával kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.