Puskás Peti lánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz.

Bár még nem tervezte el pontosan, hogyan szeretné tudatni párjával Peti, hogy szeretné feleségül venni, ám abban biztos, hogy a teátrális és tömegek előtti esemény helyett egy meghitt, bensőséges helyzetben szeretné feltenni azt a bizonyos nagy kérdést. Sőt

az esküvőről sem a fényűzés, sokkal inkább a Forest Gump jut eszébe...

Puskás Peti örökbe fogadott egy kisfiút - Videó!

Puskás Peti és barátnője, Eke Angéla még nem vállalnak saját gyereket, az énekes azonban nemrég örökbe fogadott egy kisfiút. Peti a Life.hu-nak elárulta, hogy mit is jelent ez pontosan.

A Rosalinda sztárja, Thalia Sodi fölött nem múlik az idő- Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170624-a-rosalinda-sztarja-folott-nem-mulik-az-ido-foto.htmlKi ne ismerné a hajában rózsával pózoló szegény virágos lány és a tökéletes testű, gazdag orvos szerelmének történetét... A Rosalindát megformáló színésznő szépségére a mai napig emlékeznek a szappanoperát kedvelők. Ám Thalia Sodin nem fog az idő.... TV + Sztárok--Kelemen Anna szakított- így vigasztalódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170624-kelemen-anna-szakitott-viasztalodik.htmlKelemen Anna az utóbbi időben elhagyta az általa annyira szeretett fővárost, és vidékre költözött szerelme kedvéért, sőt annak két lányát is nevelgette. Mindez mára a múlté, vége a románcnak. TV + SztárokOrigoJessica Biel smink nélkül, pattanásosan is vállalja arcát- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-jessica-biel-vallalja-pattanasos-arcat-foto.htmlJustin Timberlake csodálatos felesége, Jessica Biel hihetetlenül természetes - ezért szeretik őt annyira követői. Ezúttal egy igen rendhagyó fotót osztott meg. TV + SztárokOrigoBritney Spears plasztikrém lett- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-britney-spears-plasztikrem-lett.htmlBritnes Spears élete tündérmesének indult, ám néhány évvel ezelőtt idegösszeomlásától és kiborulásaitól volt hangos a világsajtó. Azóta újra magára talált, ám már távolról sem hasonlít arra a bájos énekesnőre, aki a Hit me baby one more time című számot énekelte. TV + Sztárok--Amber Rose megmutatta melleit- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-amber-rose-mellei-ujra-fokuszban-video.htmlAmber Rose arról híres, hogy folyamatosan mutogatja magát. Ezúttal sem tett másképp... TV + Sztárok--Bangó Margit: "Jókedvét találja bennem az Úr"http://www.life.hu/sztarok/20170622-peller-mariann-bango-margittal-beszelget.htmlA vendégem ezúttal Bangó Margit lesz az Utazás a lelked körül című, a Life Tv-n futó műsoromban. Margit őszintén mesélt életéről és Istenhez fűződő viszonyáról is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.